Vardåsen, Bergsåsen, Skaugumsåsen og Stikkvannskollen.

Alle elsker norsk natur! Vi elsker den så mye at vi bestemte oss for å besøke de høyeste punktene i nye Asker kommune; Vardåsen, Bergsåsen, Skaugumsåsen og Stikkvannskollen!

Her er Egil i full sving – godt på vei opp i et tre på Skaugumsåsen. Egil er jo en klatredust, og blir aldri for gammel til å klatre i trær. Jeg klatrer i treet jeg også, men Egil var først. Egil er en av gruppas opinionsformidlere. Ikke redd for å gå først!

Halvor setter farge på tilværelsen – og Vardåsen – med sin herlige utstråling og smittende humør. Alle gutta er veldig glade i Halvor, selv om han er en skikkelig skøyer!

Lillebror, maskott, kamerat og trainee Ruben. Han sier aldri nei til tur!

Thomas er heller ikke flau for en tur i marka. Han sørger også for at vi aldri får se hverken dyr eller andre folk på tur. FUCK OFF roper ham, mens han koser seg så mye at han sikler på drona si.

På Stikkvannskollen står det gamle branntårnet fortsatt oppreist. Stigen opp er kappet ned av sikkerhetsmessige årsaker, men vi fikk oss likevel en tur opp!

Utsikten fra toppen. Thomas ropte FUCK OFF så høyt at han halverte dyrebestanden i Hurum. Så fløy han drone i en stor sirkel. Thomas er utrolig flink med drone. Opp, ned, frem og tilbake. Det er jo helt utrolig hva han får til!

Anbefaler alle toppene. Spesielt Stikkvannskollen og Skaugumsåsen. Neste topptur blir Hørtekollen i Sylling. Bare tanken av den utrolige utsikten vi kommer til å oppleve der får meg til å smile og donere penger til veldedighet. Håper Thomas blir med så vi kan fly drone utover Lierdalen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg