VI GÅR FRA DRAMMEN TIL OSLO!

Tidligere i år gikk jeg innom alle bydelene i Oslo på én dag – sammen med Egil, Ruben og Dennis. Ekstremt krevende, men veldig gøy. Nå var det klar for ny tur – denne gangen gikk vi fra Drammen til Oslo.

Vi var på plass i Drammen litt over ni om morgenen. Vi begynte å gå rett før klokka bikket ti. Alt tar jo litt lenger tid når man skal fly drone og knipse selfies først, men det må til – hvis ikke hadde det jo ikke blitt noen video :):)

Å følge E18 fra Drammen til Oslo hadde nok blitt veldig monotont og kjedelig, så vi la om løypa gjennom vestmarka selv om det er en real omvei. Vi gikk innover Lierdalen mot Sylling for å følge Asdøljuvet opp til Asbøltjern, Sandungen og over til Sandvika.

Asdøljuvet er en fantastisk spot. En skikkelig skjult perle i et område jeg tror de færreste vet om. Den dype sprekken i terrenget – og fuktigheten der – gjør at klimaet der nesten kan virke eksotisk. Et lite stykke Amazonas midt i lierskæven. Anbefales på det sterkeste!

Midt inne i vestmarka prøvde vi å “gå rett på, samme hva vi støtter på” i stedet for å følge merka løyper – for å spare tid så klart. Det endte opp med å ta ekstremt mye tid, og vi måtte følge høyspentledningene for å komme oss tilbake på rett vei. Vi liker å gå tur, men vi er ikke så veldig flinke til det. Men vi er glade og ler masse likevel.

Hilser på en stålorm.

Nærmer oss Vestmarksætra og Bærum. Her går veien videre til forlatte Rustan Leir. Jeg vil gjerne stikke innom der for å snoke rundt på de gamle militærbrakkene, men det må bli en annen dag.

Lunsj på Sandvika Storsenter.

Bak Sandvika Stasjon står en gammel piece jeg malte for seks år siden. Gøy at den står fortsatt 🙂 Gøy å endelig bevege seg i sivilisasjon igjen.

Nærmer oss Christiania! 😀

Og så, endelig, Oslo! Vi avsluttet i Frognerparken for å ha en slags symbolsk ending på turen.

Og Pappa stiller som vanlig opp med norske flagg i bil for å skysse alle sammen hjem igjen.

Det er gøy å gjøre slike ting – jeg anbefaler det virkelig! Men husk å legge opp en god rute, ha gode sko og ikke glem mat og drikke. Sjekk infoboksen på YouTube-filmen (øverst) for å se hele ruta, tilfelle du vil gjøre det samme 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg