hits

Hello, my name is Tamron!

Etter jobb dro jeg opp til Birkelunden og henten Partysvensken. Så stakk vi sammen på hemmelig førpremiere av nye Tomme Tønner på Ringen Kino. Jeg har jo et par ganske viktige roller i filmen.


Etter denne nytelsen av megselv, stakk jeg opp til svensken. Spiste en Big one og stakk hjem til Briskeby for å redigere videre på familiefilmen min. Den kommer faktisk aldri til å bli ferdig til jul. Hurra for min tiltaksløse og alkoholbesatte tankegang, men har faktisk fått gjort endel idag. Også har Christian hjulpet meg å drikke noen øl da såklart. Viktig det, sånn for effektivitetens skyld!Idag har kundene mine kalt meg Tamron. Greit nok at jeg omgås mange dumme mennesker på jobb, men HALLO, jeg ser da ikke SÅÅ Iransk ut?


På jobben er det en kunde som heter Lacoste forresten. Det er også et alternativt navn. Meget alternativt. Litt casual.
Linneà pratet varmt om mutterte chillinøtter her om dagen. Selv kunne jeg kose meg med mutterte marsipandelfiner på jobb idag. Julen nærmer seg. Selv JEG merker det!

Sitter å klipper film. Jeg vet det er en utrolig kul liten gutt på bildet, men med 15 timer 1988 kan man bli litt umotivert alikevel.


Så sitter jeg her langt over leggetid igjen. Lurer på hvilken dag jeg skal gidde å gå ned med søpla. Antar at det blir i januar engang. Samme tidspunkt som jeg skal slutte å spise junkfood, starte å trene hver dag og sove.

10 kommentarer

Tnå, Ringnes faktisk x)
Jaja, må vel være lov det også;D

Hehe...går i øl å pizza ser jeg....typisk mannfolkføde xD

Aww, du er så søt! Nydelig bilde av deg <3

Jeg vil spise den sjokoladen med deg^^

Flott bilde.. Er en kjapp tur i Oslo ett par dager.. så jeg kan løpe ut med søppla di og legge igjen en skikkelig biffmiddag til deg før du kommer hjem fra jobb :P

Mamma er ondskapsfull men nå er jeg glad for at hun fikk meg opp for jeg har tegnet noe kjempe bra! Jeg må bare ta meg tid og gidd til å få scannet det inn på dataen, jeg tror aldri det bildet jeg tegnet kommer opp i bloggen min... Jeg er for lat til den slags fikserier.

Marie:Høres ut som en deal!

Sv; Haha, å jasså ja ;) ;)

Jeg fikk sove men drømte noe helt forjævlig som fikk meg til å klikke helt.

hahaha, ler av alt du skriver.. fet fyr ;D

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin