hits

STØV PÅ HJERNEN!

Gårdsdagen startet bra, men etter at jeg annonserte mitt midlertidige liv igår, så gikk ALT skeis...Egentlig hadde jeg nemlig VELDIG lyst til å dra på ferietur til barcelona, og ettersom jeg tilfeldigvis hadde billetter TIL nettop Barcelona, så håpet jeg å benytte meg av dette sammentreffet. Jeg gledet meg. Jeg gledet meg skikkelig! Jeg skulle bytte til shorts på fly-toalettet, rave rundt i gatene og plyndre taxfree`en for Fernet Branca på vei tilbake igjen.

Så kom sjokket. Støvelen i trynet. Lokket på kakeboksen. Slutten på moroa.

ASKESKY!? Det hørtes IKKE gøy ut!


Å vet dere hva flyfolka ba om? De sa jeg måtte VENTE på nytt fly! HALLO!? Jeg er IKKE en som venter. Jeg er IKKE en som venter, så derfor bestemte jeg meg for å drite SKIKKELIG i Barcelona! Med det antok jeg også å få tilbake spenna mine, pluss noen tusenlapper for tort og svie. Jeg er nemlig ikke en sånn som maser om å få tilbake ting. Jeg bare sitter å venter på at det skjer av seg selv. Bedre å tape spenn, en verdighet! Pride! I LOVE MY PRIDE!Åja... fml:(


Etter å ha blitt observant på ASKESKYENE, så var de plutselig OVER ALT! At jeg ikke hadde registrert disse før? Selv utenfor leiligheten min var det Askeskyer på gjennomferd.

Montro hvor disse skal? Håper de skal til Sandvika! De trenger en lærepenge i Sandvika!


Jeg kunne ikke lenger bevege meg rundt. Uansett hvor jeg var, så dukket det opp aske-støv!


Altså.. Bare SE her lism. HELE Oslo er FULL av DRITT! Æsj, så ekkelt!

Jeg ble sittende å studere bildet her. Utrolig hvor ekkel hele denne stinky byen er. GEEES, jeg gjør det best i å gjemme meg inne. Heldigvis bor jeg ikke i Oslo, men på Briskeby. Briskeby blir IKKE representert på dette bildet.


Det skulle dessverre ikke ha noe å si. En liten runde i sentrum er som å løpe naken igjennom Tsjernobyl, og etter noen småturer ut de siste dagene, endte jeg opp DEKKET av dritfarlig aske!

Mulig du ikke ser det med det blotte øyet, men det er SYKT mye askestøv der!


Jeg måtte rømme, men HVOR rømmer man når hele jorda er en tikkende magma-bombe?

På nyhetene var det to helikopterpiloter som hadde utsatt seg selv for faren. Heldigvis hadde dem ikke flymotorer på helikopteret, men TENK! Jeg sier TENK på hva som kunne skjedd om DENNE overdosen ASKESKY hadde kommet INN i en flymotor!


Herregud, det er AKKURAT sånn støv jeg har på kroppen også! Jeg orker ikke tenke på det. Jeg orker ikke.....


Jeg prøvde å drikke meg TIL sans og samling.


Men det gjorde bare ting verreJeg fant ut at det ikke var noen løsning. Indianerne har talt. Dommedagsklokken ble ikke oppdatert til sommertid, og verdens undergang er åpenbart et faktum. Hele jordkloden drar herved på ferie til Syden....
Når det er mørke skyer ute, så er det FARLIG. Det regner lava-kuler ut av dem, og blir du truffet av disse, så SMELTER DU som iskrem i Sahara! Det hjelper ikke om du holder deg innendørs, har på deg rustning, eller bruker paraply. Faktum er at Lava bare LER av slike prevensjoner, og koser seg ENDA mer, mens den DREPER livet ditt.

Med lava kommer det også andre umenneskelige krafter. Flodbølger, Jordskjelv, atombomber og dinosaurer er noen av tingene vi må se frem til. Dessuten kommer det farlige riddere med ARR og drager som spruter ILD!Jeg sier bare.. Sjekk navnet lism..


Jeg benytter imidlertid muligheten som en unnskyldning til å holde meg INNE! Jeg bor i en stor betongblokk, og kjelleren er herved min bolig. Jeg har jo ikke sånn ekstremt mye til overs for menneskeheten, men om noen modeller åsånn vil søke tilflukt i kjelleren min, så er det ikke no stress lism. Det kan også være en fordel å øve seg på litt formering av menneskeheten åsånn også. Oddsen er nemlig LATTERLIG stor for at Oslo ser SLIK ut, når vi bestemmer oss for å gå ut igjen.

(Foto: Privat lol)
16 kommentarer

HVA VET DU OM DET????!!! Hæ, HÆ , HÆÆÆ???

DU KAN IKKE BARE KALLE.......ting..... HORE UTEN Å VITE FAKTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg dauer av deg ass.. ;o)

I Bergen har jeg ikke opplevd noe aske. Fæn ass. I dag er det bare sommer og sol.
Skulle ønske det var vulkanutbrudd i Island den gangen jeg var i Island. Hadde vært ACTION.

lol @ badekar-bildet... watch out for balls

Et helt innlegg uten bilder av deg naken - hva skjer!? Har asken fra Island gått til hodet på deg!?

haha jeg dævver. nesten så jeg frir til deg.

vi kjøper vifter og blåser asken tilbake, a

Baby<3 Hvis verden går under, vil jeg dø på nach med deg.

Å fyyy faen, på det bildet du sitter i badekaret... Det er noe av det styggeste jeg har sett. Og det sier jeg ikke bare fordi jeg liker å mobbe deg, det sier jeg fordi jeg faktisk mener det.

Og det jeg sa om at jeg skal rette opp alle skrivefeil på innleggene dine... Sorry, jeg har ikke tid lenger. Det ble med det ene innlegget. Du skriver for mange dustefeil, og jeg blir bare emo av å gå mer i dybden på det. Sånn, nå har jeg skrevet et lang kommentar, så da slipper jeg kanskje å kommentere på en stund. Bloggen din har blitt litt for ensformig, Nebby. I tillegg kjenner jeg deg litt for godt nå, og da er det ikke så viktig å lese bloggen din lenger. Haha.

Koz og klemz. Og by the way: U suck!

møs møs møs. jeg liker ikke den holmen......................................

Hahah!! Badekarbildet er fint.

Nydelige fliser på badet, forresten. Bæsjebrunt er en schläger.

HAHAHAHAAHAHAHHAHAAHA faen så morsom du er

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin