1 DAY @ THE OPERA

12.07.2010 - 02:43 20 kommentarer
Det var i tre-tiden på lørdag, at jeg og Christian bestemte oss for å spise frokost ute i sola. Ingen av oss hadde vært på operaen før, så forventningene var store da vi dro mot Oslos marmorbelagte, dumme, hvite fasade-bygning-kloss for å konsumere mat i det nydelige sommerværet.

Det var en stor skuffelse som møtte oss, da vi ankom opera-bygningen.

Herregud, her bruker vi tre billiarder kroner på en dum, hvit kloss. Også er det fullt av sigøynere der. Med lekegitar. SYKT irriterende!


Men vel oppe på den dumme, hvite klossen, så kom humøret på topp. God utsikt, og gode pose-muligheter gjorde stemningen god.Hei, dere som bor på bygda! Nittedal åsånn. I Oslo, så har vi FLYVENDE HUS!


Og brukte hus kaster vi i vannet!Vi satt oss ned å spise. Jeg er forresten dritkul, også har jeg gigastore manneballer.Det var et lite problem da, med turistene som skulle ta bilder av meg hele tiden. Kun fordi jeg er dritkul og har gigastore manneballer.


Heldigvis kom det noen smude vekter-bitches og kasta de forbanna turistene vekk fra den dumme, hvite operaklossen.

KOM DEG VEKK, schtøgge amerikanerkukk, ropte de. Noe du såklart ikke hører på bildet.


Også møtte jeg en hund!Jeg hilste på den, før vi dro videre.Sommerstemningen var på topp! Fra opera-broen kunne vi bevitne Oslo-ungdommen, mens dem koste seg i sola med litt heroin.


Vel, noen stresset mer enn andre. Her har en uheldig fyr mistet all heroinen sin på bakken i alt stresset, på vei hjem fra sommerferie. Jaja, det kan skje den beste...Og mens noen koste seg i sola, så slappet andre av i skyggen. Her sitter noen av byens mange sigøynere, og deler den siste sigøynersladderen.

Han sigøynern til venstre skryter av all røyken han har klart å bomme opp i den gamle røykpakka. Hun sigøynern i midten forteller om leketatoveringen hun stjal på 17.Mai av en annen sigøyner. Han sigøynern til høyre er bare sykt irriterende...


SINNSYKT irriterende!

Noen som blir med på sigøynerjakt en dag, eller? BÆMBÆMBÆM!!!


Selv byens vektere tok seg en pust i bakken. Og hva skjer egentlig med vekterne a? Plutselig er bare alle skikkelig smude bitches. Jeg skal SÆRRRIØST begynne å stjele i Karl Johan!

Hører du det, vekterbitch? Louis Vuitton imorgen klokka fire, også legger du igjen typen din hjemme!


Så dro vi hjem, og gjorde litt hagearbeid i hagen min.Det ble ganske mye hagearbeid...

Jeg skal forresten begynne å stå på skateboard. På kvelden var jeg nemlig på fors med de fineste rumpene i Norge.

Skategroupies<3

20 kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits