hits

RIDE THE LIGHTNING, GANDALF THE HOUZECAT!


Ok, jeg har IKKE gjort innbrudd hos Louis Vuitton. Jeg ble faktisk ganske sinna, for planen min var gjøre det samme neste uke...På mandag, så måtte datamaskinen min til reperasjon på grunn av et ødelagt kjøleannlegg. Dataen ble raskt varm, og til tider, så kunne jeg knapt google nakne damer før den sluknet. Utrolig kjipt, for jeg er ganske glad i å google nakne damer... Jeg var svært skeptisk til å overlevere min bedre halvdel til ukjente mennesker. Mennesker som sikkert skryter av at de har jobb åsånn...

Etter at dataen min var levert, så ble jeg ganske desperat. Kaldsvette, ujevn hjerterytme og spasmer gjorde at jeg måtte søke tilflukt hos besteforeldrene mine i Asker for å få litt ro i kroppen... Og gratis middag, såklart.

Heldigvis, så kjører NSB buss for tog om dagen. Fordelene blir dermed ganske mange! For eksempel, så går turen tre ganger så fort, og for det andre... Så er den gratis. Jeg synes ihvertfall at den er gratis.

Aaa, gratis<3


I Asker, så er det sinnsykt mye trær, så jeg bare MÅTTE ta bilder av en busk. Det er nemlig sykt mange busker også. Velkommen til Halvor`s grønne blomster-blogg!


Neida, bare kødda. Blomsterbilder er sykt kjedelig. Legger ut bildet av en skikkelig teit frosk isteden.


Besteforeldra mine bor i Huldreveien.

Huldreveien er, på lik linje med Hagaløkka-blokkene, det nærmeste man kommer ghetto`n i Asker. Jeg har også bodd i Huldreveien, og kan dermed kalle meg en gangster.

Hei. Jeg heter Halvor, og er gangster.Se på bestemora og tanta mi! Familien min er forresten SKIKKELIG space`a. Dem bare henger ut av verandaen hele dagen, og håper at jeg kommer på besøk.


Også spiste vi mat og drakk vin åsånn. Jeg fikk ro i kroppen, og dro tilbake til byen igjen. Jeg fikk en overraskelse da jeg åpnet døren hjem. Katten til Ida Wulff hadde visst sneket seg inn via dassen eller noe!Jeg fikk litt noia av den rare katten, og dro så fort jeg kunne til Kalbakken for å sjekke ut den nye kåken til kompisen min, Pål. Dessuten hadde han pils til meg! Det var vel egentlig derfor jeg dro dit. Det er tross alt Kalbakken vi snakker om. Det er jo nesten... Hamar.

Når man er på innflytningspils hos en kompis, så har det egentlig ingenting å si om leiligheten er fin eller forferdelig. Det er MYE viktigere å ta mæd seriøse bilder av seg selv, mens man viser frem øl åsånn.Også ble plutselig været sinnsykt fett!
Jeg tok firehundre bilder av lynet, men det var bare ett av dem som det var lyn på.

Til gjengjeld, så spiser lynet en blokk. Folkens! Jeg heter Halvor, og har bilde av et lyn som SPISER en blokk. Blir jeg rik nå?

Jeg ble ikke rik, så vi tok noen flere bilder. Av meg... Først med en øl i munnen.


Deretter, med rare solbriller.


Se! Jeg lager mat!


I tre-tiden var, blant annet minnebrikka mi full, og jeg hadde dermed ingenting å gjøre utenfor Briskebys grenser lenger. TENK om det skulle skje noe kult, uten mulighet til å dokumentere det? Huff, mareritt.

Vi pressa oss inn i taxien til en uheldig taxisjåfør, for å finne veien tilbake til Briskeby. Fra KALBAKKEN. Det er nesten i Hamar det...
Og da vi endelig kom hjem til Briskeby igjen, så lekte vi litt med den syke katten til Ida. Den heter forresten ikke Bella lenger. Den heter Gandalf.

23 kommentarer

katten er et heftig mobbeoffer. stakars !

Kjære Halvor.

Disser du Hamar? Shaaame!

Kjære Halvor.

Du er så sinnsykt pen, sterk og kul - skal vi spoone?

Kjære Halvor

du har så seriøst verdens heftigste blogg, og du er sykt pen, sterk og kul!

Hahahahahahaha! Beste innlegget ever.

PS. Heidi! Halvor er MIN spoonekompiz, ok??

Nachspiel i Taxi <3

Skal vise deg lyn jeg. Hæhææ ;D

Herregud, ja det hadde vært genialt. Hvis man skal ta bilder i farten så er det utrolig lett å glemme.Får vondt i sjelen av hvor mange bilder som ble kornete fordi jeg glemte det.

Koselig å møte deg i går forresten!

Kaffe skal bli. Vil du ha is også?

Digger bloggen din !!

:)

Og serr - butikken har blitt rana?

AAHAHAHA, jeg dør. Gikk forbi der for noen kvelder siden og tenkte på at de ber om det. Når skjer det liksom, og så skjedde det. Sendte nok litt dårlig karma til Louis Vuitton

Haha! Taxinach... Hvorfor har du døpt om katta til Wulff? Og, jobber du som vekter? Jeg innbilte meg at du arbeidet med no varetesting greier siden du sto å leverte ut is tidligere...

SV: Jeg har til gode å se rumpa di.. Jeg lover å ikke kalle deg harry om du tatoverer meg på.. :P

Barten ja, såklart!!! Var helt klart en likhet, lite heldig han vekter'n som kan skryte på seg at han ligner på deg...

FY FAEN som jeg lo av den dærre taxi videon din. HAHAHA!

Haha. En av eksene mine bor/bodde i Huldreveien. Rareste stedet jeg har vært tror jeg..

LADY GAGA I TAXI VIDEOEN!!! U MADE THIS LIKE THE BEST THING EVER!

And, ur voice is..! Wow, i dont know, can i fall in love with your voice? it waz like awmgffffffff!

Sofsen, det var ikke deg jeg spurte - men jeg kan godt spoone med dere begge! No stress

Hahahaha, "det er best du bare begynner med engang " ;D

Huldreveien er et dritt sted!!!
søt rotte du hadde :)

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin