hits

DOTS!


Om noen dager, så får jeg forhåpentligvis tid til å spytte ut noen smarte innlegg igjen. I mellomtiden, så tenkte jeg å tjene litt penger.36 kommentarer

kjære halvor. du e så morsom!:) trøttulf. fadderuke må være hardt tenke eg.

Kjære Halvor. Du er pen, sterk og kul! Og du er fryktelig random, men dette digger vi! :DD

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

lattis <3 :P den dansen din er bare syk...

Hahahaha, du er så skeeeev! Love it.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Helvette halvor!

Hahahah, sykt random <3

Kjære, sterke, pene og ikke minst kule, Halvor.

Jeg håper denne setningen gjør deg glad, for det tok meg en halvtime å koke den i hop.

Fin film, nå fikk jeg kjempelyst på dots : )))))))))

Hahaha, halvor du halvor.. :P Det er først nå jeg skjønner hvorfor det ikke er like morsomt på jobb nå som for mange måneder siden !! ;P

Hahaha, du ER kongen du!

Kjære Halvor. Dette er den dårligste, mest randome og morsomste reklamen jeg har sett på lenge. Jeg tror ikke du vinner, men du fikk iallefall oss lesere til å trekke på smilebåndet (nok en gang).

PS: Rambo er en utrolig vakker katt. Selv om du sier han er løve. Er det rase?

Kjære pene, sterke og kule Halvor,

Dette er utvilsomt den beste Dots-reklamen jeg har sett.

Ærlig talt så var ikke det der stort mer random enn fleste reklamer du ser på TV, spør du meg.

Forskjellen er kanskje at vi ikke blir utsatt for Halvor i underbuksa på TV... enda :s

Satan nå fikk jeg lyst på Dots, du er jo bare den beste!

Kanskje jeg skal lage meg en kjole av Dots, så kan jeg komme å danse slik med deg i stuen din? Tror kanskje det kan bli en del smuler ut av det, men de kan vel Rambo spise??

Jaja, den kløfta funker fett om man er blakk på festival liksom!

Btw... du har virkelig ikke et liv. Sånn seriøst, ikke noe liv. Blir nesten litt sånn overraska. Katta di har mer liv enn deg. Den er forresten søtere enn deg og. Den vinner, liksom.

Kjæra Halvor. DU ER BEST, bare sånn i tilfelle du ikke visste det. Det gjør du vel, men likevel, er fint med konstante påminnelser på hvor sterk og fantastisk kul du er. Beskjeden fra deg rett over her sier at jeg også må si hvor pen du er også, men den lar jeg ligge. Du vet vel selv hvor fantastisk pen du er :)

Ok?

du er best faen!!!

Digg! Dotsdans med dotskjole blir jo bare mega bra. Hvilken dots tror du blir best? De med hvitt eller brunt inni? kanskje jeg bare skal ta litt av alt i kjolen. Må nok sikre meg med noe under, kan bli farlig å danse med kun dots tror jeg. Greit at du liker å kle av deg mens du danser, men jeg må jo ha litt verdighet.

Min skole ligger i en fantastisk by, men litt mye regn. Men ikke så mye regn som i Bergen. ;)

Haha! Katten hadde verdens søteste mjauing forresten :)

SV: Vel, han er iallefall helt nydelig! Mamma har en Hellig Birma hun duller med. Katter/dyr gir så vanvittig mye selskap. Bare synd at min huseier ikke godkjenner husdyr :(

ps: du er random. Eg likar det!

SV: Jaaa, klart lokasjonene er elskbare, det er jo Lofoten vi snakker om :) Ikke verst å bo her nei!

tenkte på DEG da jeg så dette bildet;

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs180.snc1/6775_169294251240_678156240_3976365_7826996_n.jpg

Kjære Halvor,

Tenkte jeg endelig skulle få tatt dette bildet med deg da jeg gikk forbi deg på Youngstorget i går (hvorfor lekte dere sild i tønne ved det hullet i veggen når stedet ved siden av var tomt? Har det kulere navn eller var det hormoner/ blondine du stod og snakket med som avgjorde kanskje..) Uansett bestemte jeg at bilde med selveste Kongen når jeg selv var druktnet katte (min er forresten MYYE penere og mer badass enn din) etter tre timer med overhypet lodden lykkesmurf i pissregn ikke var helt verdig.. Neste gang..

Hm, kanskje jeg bare skal fortsette å referere til hvor jeg har sett deg og hva du holdt på med. Kanskje dette endelig er min sjanse til å ta en real stalker-hevn! Du skal få unngjelde for alle ekle menn som har stalket meg. Neste gang tar jeg bilder av deg du kan poste på siden din.. Muahaha, veit hvor du bor :D

Anne:

Man er ikke ordentlig kjendis før man har en skikkelig stalker. Om du ønsker den jobben, så er det helt greit! Litt synd, tho`, om akkurat du må ta den kjipe jobben, du som alltid har vært så snill mot meg. Foreslår at noen av de skikkelige gærningene kan gjøre det, så kan vi heller skåle og ta gunnerbilder og sånn!

Aaight, lettest å overlate den til lonnietoons. Tror jeg ikke har nok gidd i meg til å være en god stalker likevel. Nesten så jeg tror du stalker meg faktisk, du dukker jo stadig opp. Du må vite at de andre stalkerne mine blir mannevonde av sånt. Kanskje et par bilder med gunnere hjelper faktisk..

Anne:

Det tror jeg også. Neste gang, så forventer jeg at du kommer bort:)

haha, du er helt sjuk :D digger det.

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin