hits

Portrettintervju: Rambo.

VI har alle fått med oss katten som gikk fra å være en landsbygutt fra Re kommune, til å bli en av de hotteste kjendiskattene i Norge siden 70-tallet. Men hvem er egentlig vår venn fra Vestfold? Jeg tok med meg lesernes spørsmål, og dro for å møte selveste Prins Rambo (3) i sofaen, for å slå ann en prat.

Jeg ankommer sofaen først, og må lage rare "psss"-lyder med munnen før Rambo plutselig titter frem bak en litt rar skuff som åpenbart er litt funnet ute. Han ser rart på meg i nesten 7 minutter før han elegant hopper opp i sofaen sammen med meg - lukter på en spennende, misfarget flekk, før han ser opp på meg med store, spente øyner. Intervjuet er i gang.

Hei Rambo, eller skal vi kalle deg "Prins Rambo" kanskje? Tja, kall meg hva du vil. Det med "Prins" er vel mest noe jeg kom da jeg skulle finne navn til bloggen min. Ja, du blogger, du! Prinsrambo.blogg.no, er ikke det riktig? Får du mange treff? Jeg får nok mer treff en mange andre katter, men jeg er ikke så veldig aktiv. Skulle gjerne blogget mer, men tiden strekker ikke til. Jeg er en svært opptatt løve. Løve? Er ikke du er perser? Altså. Jeg er en perser-løve. Det er en helt vanlig rase med løver som hovedsakelig bor i Vestfold.Du er oppvokst i Vestfold, men flyttet for et år siden til Briskeby. Hvordan er det å bo med Kong Halvor? Det er litt spesielt. Han er ute hele dagen, og når han er hjemme sitter han konstant på datamaskinen sin. Naken. Hva synes du om han? Halvor er snill, men ufattelig dum. Her om dagen prøvde han å hamre spiker inn i veggen med en våt svamp.

Du som har ni liv, har du funnet ut meningen med noen av dem? Spise spurv, sove, jakte på bananfluer og oppfinne en medisin mot kreft. Det var i hvert fall fire. Kjærlighet og reprodusering er også viktig. Hadde det ikke vært for at jeg er kastrert, så skulle jeg vært ute og voldtatt freidige maine coon-kjerringer akkurat nå!
Hvordan vet du at et liv har tatt slutt? Jeg går til fastlegen minst 5 ganger i året. Føler meg frisk! :-)Hva pleier du å gjøre på fritiden? Jeg liker å bruke mye tid i busken min i hagen. Der kan jeg spionere på spurven hele dagen lang, og gå til angrep når de minst venter det. Noen ganger liker jeg også å gjemme meg under badekaret. Der kan ikke Halvor få tak i meg med den forbaskede støvsugeren. Hvor slapper du av, da? Jeg sover ofte på fanget til Halvor når han sitter på do. Varmt og godt. Er du lat? Nei, jeg vil ikke påstå det. Jeg sover omtrent 21 timer om dagen, og det er anbefalt.Hva føler du om at Halvor twittrer slemme ting om deg? Har han gjort det? Jeg fulgte Halvor på twitter før, men så ble han alt for barnslig. Jeg liker saklige tweets med et godt poeng og gjerne bilde av noen digge damer. Følg meg på twitter!Hva står helst på menyen? Jeg spiste en del sushi tidligere, men det ble så dyrt. Nå spiser jeg mye tunfisk og makrell i tomat til frokost, da. Hva har du helst i glasset, da? Jeg drikker veldig mye vann, men en sjelden gang i blant popper jeg gjerne en cava.

En leser forteller meg at katten hennes er forelska i deg. Har pusen hennes sjans? Er hun bloggleser? Jeg ligger ikke med blogglesere... Ok. Drar man damer på å være kjendis-løve, eller? Det er klart at man trekker en del damer ved å flekse muskler, men når alt kommer til stykket, så er det bare sjarmen som gjelder. Jeg kan sjarmere ei dame i senk bare ved å stirre på henne. Hva skjedde med deg og Bella, egentlig? Hadde ikke dere noe på gang? Jo, vi hadde en greie tidligere, men så har kontakten gradvis bare forsvunnet :-( Ønsker du deg barn? Jeg synes det er koselig med barn, men orker ikke tanken på skriking og bleieskift. Adoptere er en mulighet. Da skal jeg i så fall ha en liten gutt i fra Kina.Er Halvor like kjekk i virkeligheten? Halvor er en datanørd som hører drithøyt på black metal mens han sover. I rest my case.

Hvilke mål har du i livet? Jeg vil fortsette med det jeg allerede gjør. Blogge, være kjendis og leve livet. Og tjene masse penger! Jeg har også en drøm om å kjøre route 66, men da må jeg fly... Jeg hater å fly på grunn av katteburet. Får vel bare satse på å ta en liten valium først, og så går det sikkert bra;-) 

Jeg er en survivor. Jeg skal fikse dette.- Skrevet av Halvor Harsem, september 2011.

26 kommentarer

Kjære Halvor. Du er så syykt pen, sterk og kul! skjønner ikke hvordan du holder ut. Kan tenke meg det ikke er noen lett jobb å holde ut med alle damene.

forresten, veldig fin løve. Jeg elsker Rambo, og er hemmelig forelsket i deg (Halvor altså)

Så, Halvor. Skal ikke gifte oss, da? Jeg hadde blitt en ganske bra dronning.

Kjære Halvor.

Kan du vennligst videreformidle til Prins Rambo at han burde blogge mer? Ellers er du kul og sånt ja, men jeg er litt forelsket i løven din altså.

Re kommune in my <3

katten din fikk nok en bra start på livet, i og med at han ble født i RE :D det er nok derfor han er så kul ;)

kjære halvor

kjære halvor

grunnen til at katten din er så kul, er fordi den fikk en utrolig bra start på livet! Han ble jo født i REE :D

Jeg har også prøvd å intervjue en katt en gang. Men det eneste jeg fikk til svar var "mjau". Du må være en veldig god journalist. Eller så er du bare en spesialist i å fantasere. Si fra når du har lyst på brunost da.

Hallo. Jeg har en katt som heter Buffe på 3 1/2 år og hun liker Prins Rambo meget godt. Kunne du tenke deg å spleise han med henne? Hun føler seg alene om dagen :(

Kjære Halvor, eller Hei Prins Rambo!

Du har verdens diggeste pappa! kan jeg bli din stemor? ska gi'ræ sushi jeg! takk :D

Hvis du skriver et blogginnlegg om byttehandelen vanker det kanskje TO brunoster i morgen!

Og jeg som trodde jeg var crazy cat lady...

Veldig inspirerende intervju, det her!

Kjære Rambo (og Halvor). Haha, dere er så herlige. Høres ut som dere passer veldig bra sammen.

Rambo godtar meg jo aldri på facebook -.-'

Har han fått for høy kjendisfaktor??

Fin blogg! :-)

Stem på gullungen Kristoffer som leverpostei ungen

LINK:

http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/3148288/

Hege Høl: For en utrolig stygg drittunge ...

genialt! :D

Kjære Halvor.

Du er en kul, sterk og ganske pen mann.

Kan du gjøre meg en tjeneste, å be Rambo blogge mer på bloggen sin?

Takk<3

Hvorfor i all verden leser jeg Rambos stemme som dansk?

VAKKER PJIS!!!!

Sorry, jeg er litt kattemenneske. Sett YouTube-filmen med hun som vil ha katter på regnbuen? Slik er jeg.

I JUST WANT THEM IN A BASKET!

Kjære Halvor, ville bare fortelle deg hvor utrolig maskulint det er å bo sammen med en liten fluffy velstelt katt.. Av en eller annen rar grunn fikk jeg bare pusur 2 sin stemme i hodet da jeg leste dette intervjuet. Men grunnen til at jeg skriver denne kommentaren er egentlig bare fordi jeg lurte på hvilken skolelinje du går? Siden du skriver intervjuet og sånn, og i det hele tatt har en hjemmeside.. Kult det da

Rambo er sååå søt <3 !!!

Kjære Halvor.

Du er veldig pen,sterk og kul.

veldig søtkatt :)

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin