hits

Takk ABB!

Takk ABB!

For solidariteten du nå har skapt. For samholdet mellom oss. For toleransen som har blomstret i kjølevannet av dette. For den styrken du har gitt vårt demokrati. For det hat som nå kommer til å svinne hen. Takk for at gamle og unge på tvers av hudfarge nå søker sammen. Takk for at kristne, muslimer og ateister nå holder hender over hele vårt land. For at prester og imamer nå står sammen og trøster hverandre. Takk for at du har revet bort så mye frykt og fordommer. Takk for at du har skapt en bevissthet og en nasjonal revolusjon som kommer til å vare mye lenger enn 60 år!
Vi andre la ned våre roser på mandag. Men jeg vet at du kommer til å bære "din" med stor omhu i de lange årene som kommer.

One person with a belief is not safe to the force of 100 000 men who have only ONE interest... ;)- Skrevet av Odd-Magnus Williamson.

26 kommentarer

Kjære Halvor. Det var et veldig fint brev. Bra skrevet og formulert. Om du kjenner Odd-Magnus Williamsson så får du takke han og si at det var smart og fint osv. Btw. Du er veldig pen. Sterk virker du også, og selfølgelig utrolig KUL! Du er mitt forebilde du.

Kjære Halvor. Du e både pen, sterk og kul, men mest av alt, e du konge. ilupilu

awesome

Hjerte, og word. Bra skrevet av Odda!

!! takk for at du skrev dette!! for sannere kan det ikke bli! vi står samlet sammen. Enda sterkere. Noe vi skal gjøre MYE lenger enn bare 60 år. Det har skjedd en vending, heldigvis til det positive med alt håpet som nå blomstrer frem fra vårt lille land.

Kjære Halvor.

Jeg har ikke ord. <3

Geniale personen som skrev dette :) håper du ikke stjal brevet fra ham (i'm watching you O-O)

Kjære Halvor!

Dette var et bra innlegg med et bra poeng!

Du er forresten veldig kul.

- Vyni

Du er en talentfull blogger og et godt menneske. Å lese bloggen din er inspirerende, spesielt de siste dagene, og det får meg til å stole på at Norge kommer til å komme styrket ut av dette, og at vi alle er sammen om sorgen. Virkelig, det du skriver er vakkert, Norge er vakkert.

HERLIG! Der fikk du frem ALT:)

<3<3<3<3

Halvor! Fantastisk brev Odd Magnus har skrevet! Herlig at du publiserte dette, han får virkelig satt ord på det. Håper det går bra med deg:-)

Ja, sykt bra!

Tusen hjertelig takk for et nydelig blogginnlegg av Odd Magnus. Dette er den beste måten å straffe ABB på. Virkelig. <3

Kjære Halvor.

Så nusselig du er.

Flott innlegg. ;)

Fint skrevet, så lenge vi ikke får mer utlendinger, men holder oss til de vi har

Anonym: Spar rasistpropagandaen din for deg selv, din ekle nazifitte.

Meget godt sagt :)

utrolig bra skrevet! Er helt enig med Odd-Magnus=) ABB har gjort oss sterkere!

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin