hits

ØYAFESTIVALEN 2011 - episode 3

Et lite innblikk i hva som skjer hjemme på Briskeby når resten av Oslo leker hipstere i gamlebyen.

Vil du bli med meg hjem og se på katten min? Dere... Mange... Vil mange av dere bli med hjem og se på katten min?

 

27 kommentarer

Ja'a vil se katten din. <3

Neida, det går bra! Jeg ser deg :p "stalker"

Likte best delen der alle veiver i takt. Som om dei var i transe, eller zombier! Katten din er ikkje så verst den heller.!

Kjære pene, sterke og kule Halvor

Jeg vil gjerne se katten din!

Hva heter sangen?

Hva hadde du gjort hvis jeg hadde ringt på døren din og spurt om å se katten din?

Kjære Halvor

Jeg liker katten din. Jeg har veldig lyst til å komme og se på den. Og klappe den. Og kose med den. Katten din er søt. Du er ganske pen, sterk og kul.

Kjære Halvor

Jeg liker katten din. Jeg kan godt bli med til deg og se på den. Og kanskje klappe den. Og muligens kose litt med den. Katten din er søt. Du er egentlig ganske pen, sterk og kul.

Kjære sterke Halvor

Fan så nydelig katt du har<3

Kjære Halvor, tror jeg er forelsket i deg! du er kongen, kong halvor , kongen.. hihohahe... nå skal jeg gå å lage samme katt som du har. kos deg pus, du er pus. nei mente katta, katten, pusen, snurpelurpen... i'm out of here

Aurora Hoff (Facebook)

Aurora Hoff (Facebook)

" Kjære Halvor"... Hei, Jeg er egentlig ingen blogg leser (eller hjemeside leser- om det fåretrekkes som ordvalg) .. Men jeg har hørt om din blogg, i en svert forbigående sammenheng. Jeg har den evnen at mye som er av rellativt liten interesse for andre, fester seg godt inn i det som er imellom ørene. Så derfor, klokken 04:21 på en lørdag(nermest søndag) fant jeg ut, at den bloggen skulle jeg finne, guess what? Jeg fant den!

Jeg har også, for en gang skyld, satt meg litt inn i tekstene du skriver.. Og ja, Du skal få ros! Jeg må jammen si... At det er imponerende. Måten du formulere og ordvalg du bruker er virkelig fengende. Jeg tror anntagelig at dine tekster får andre til å tenke over ting de i utgangspunktet ikke ville tenkt på. Du setter det litt på spissen.. Selvom du skriver det fra ditt stå sted, og ditt syn, gir du også mulighet for refleksjon hos leserne. Uten tvil kommer jeg til å titte innom her igjenn. Vil også si at de innleggene der du skriver om de forferdelige hendelsene som nylig rammet landevårt, berørte. (naturlig vis)

Håper du fortsetter med denne skrivingen din, og at du kan være ett annet forbilde enn det jeg igjennom tiden har opplevd at "topplistebloggere" er...

Nok en gang. Jeg er imponert!

Håvard. d. d.

Håvard. d. d.

Haha, props!

De sier motsetninger tiltrekker hverandre,

og siden du har katt, og jeg har hund, så..

skal vi dra til deg eller meg? knis

KJÆRE HALVOR <3

du er den jeg elsker mest av aalt på jord, og du er sinnsykt pen, sterk og kul. Prins rambo er forresten drittkul <3

Kjære Halvor

Jeg liker katten din. Jeg kan godt bli med til deg og se på katten din. Og klappe den. Og kose med den. Katten din er søt. Du er pen, sterk og kul.

Kjære Halvor, navn på sangen (techno/alternative, ikke svanesjøen eller hva faen) og hvilket kamera (evt. videokamera, lol) du brukte til å filme. Vær så snill med sukker på og takk fordi jeg forventer at du svarer: hvis ikke er du ikke like pen, sterk og kul som jeg vet du er.

Kjempefine bilder fra "øya", fint å se for oss som ikke var der. Heldig som fikk se Aphex Twin, han er så sjuk.

Kos å se deg i går :) Vi snakkes!

Emilie: Hei, hei! Sangen er av Chase & Status og heter Eastern Jam. Ligger på Spotify - og kan anbefale gruppa, også med sangen Blind faith.

Kameraet jeg har filmet med er Nikon D7000 med Sigma 30mm F/1:1.4 objektiv. Det er objektivet som står for de klare bildene med den kraftige bukeh-effekten, yo!

Hei, Halvor, kul film, akkuratt som deg sant, pen, sterk og kul.

Kjære Halvor. Du er pen, sterk og kul (og jeg elsker deg i all hemmelighet). Har du mulighet til å poste intervjuet av deg og pappaen din som var i VG forrige lørdag, her på bloggen din? Jeg fikk desverre ikke lest det, og jeg vil jo gjerne lese det.

k j æ r e h a l v o r du er pen

jeg vil gjærne bli med katten din hjem å se på deg

kjære halvor sin katt, du er pen

kan jeg bli med deg hjem å se på mennesket ditt?

Halvor, vær så inderlig snill å følg med i twitter,@CSALEXIA

Jeg følger deg ;)

Nå trenger vi Din hjelp, siste innspurt. Kan du være så snill og stemme på meg i dag :D http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fl.php%3Fu%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.facebook.com%252F%253Fsk%253Dinbox%2526action%253Dread%2526tid%253Did.232079846829855%2523%2521%252Famfiborg%253Fsk%253Dapp_225907930753591%2526app_data%253Dkonkref%25253Dbildedeling%252526bildeid%25253D2938%26h%3DGAQDxKY4O&h=TAQBZIr_v

Kjære Halvor. Egentlig ikke.

Du må gre katten din.

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin