hits

Christines film fra Roskilde

Christine har klippet sammen filmen sin fra årets Roskilde. Jeg, som også skal lage film fra Roskilde, har ikke gjort det enda. Det er fordi jeg ikke eier tiltak ti å fullføre noe som helst, mens Christine er flink og dedikert. Jeg hadde aldri ansatt meg selv, og jeg håper ingen leste det.Hva synes dere om filmen til Christine? Alle som synes filmen var kul må gå inn på bloggen hennes og si at hun er søt. De som ikke likte filmen må gjøre det samme. Da blir hun glad, og så lager hun kanskje middag til meg en dag. Lov meg at dere gjør det. Jeg trenger middag, og det vet dere! Bloggen hennes er HER.

"Christine, du er søt!" - Hilsen Halvor og alle disiplene hans.

16 kommentarer

Det kjipe med sånne Roskildefilmer, er at man ser igjen seg selv på steder man ikke visste man hadde vært! Lover meg selv å gå bort til Coffin camp neste år edru, eller eventuelt mindre drita enn i år. I fjor fant jeg dere ikke.

Mvh Stalker.

Den videoen var fet!

Shit. Nå vil jeg til roskilde...

kjære halvor, du må gjerne legge ut flere filmer av deg der du ikke kreperer på sofaen, vi elsker å se deg snakke , måten du gjør det på får deg til å virke så pen og sterk og kul

Greit, jeg skal lage middag til deg. siden du er så pen, sterk og kul.

noen som har peiling på hva sangen heter? har en viss følelse at det er noe med swedish house mafia. uansett takk!

Kjære Halvor. Kan du skrive litt om NKF? Jeg starter der på mandag (journalistikk) og vet ikke helt hvordan det kommer til å bli, særlig med tanke på fadderuka. Hvordan opplevde du dine første dager der? Hvor kult er det med fadderuke, og skal du delta selv? Hadde vært helt konge om du skrev litt om det, fordi du er så pen, sterk og kul!

Deadmau5 med strobe ;)

Halvor, du er pen, sterk og kul.

Ida: Jeg er fadder og teamleder. Mulig ikke før onsdagen, men grip tak i meg!

Det forundret meg at du ikke lagde video denne gangen.

Hvis du kunne velge, hvilken tegneseriefigur ville du vært da?

Kjære pene, sterke og kule Halvor. Takk for flott film! Takk Christine også. Jeg liker hvordan dere fanget mine grasiøse fall over køgjerdet. Dansingen var heller ikke så verst. Og om ikke du vil kline med marie, så tar jeg det jeg får. Sees neste år!

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin