hits

FASHION

Her om dagen stakk jeg ut med kamera for å gjøre noe jeg ikke har gjort på lenge, nemlig å ta bilder av ukjente mennesker i sentrum. Denne gangen tok jeg som utangspunkt å fange opp klær og mote, for å kunne utvikle min egen stil ytterligere. 

Her går to voksne mennesker, mest sannsynlig BI-elever, i full offentlighet med såkalte "sensurdrakter" som opprinnelig er laget for ekstremt overvektige barn mellom 7 og 12.


Hvorfor gjør dem dette? - Som man kan se, så røyker de heroin også. Det forklarer jo det meste.


Her er det en fyr som ikke har skjønt at alle bruker falske rayban-solbriller nå. Han hadde aldri sluppet inn på Fisk og Vilt. 


Disse rampeguttene har vært på Oslo City og plyndret lekebutikken. Søte!


Jeg har ikke helt skjønt greia med folk som fronter det der råtne eplet, men antar at det er en form for samfunnstraff. 

Spør oss, står det der. Hvis man spør, så er han sikkert pålagt å fortelle om hvordan han som barn ble sparket i munnen av sin far, noe som resulterte i daglige kommentarinnlegg på dagbladet.no. Stakkars. Får lyst til å spandere en pølsefest-pølse på han.Trylleklovn på vei til barnebursdagsfest. Jeg gjetter på at han skal gi bort playmo eller en Ken-dokke. 

Jeg syntes alltid synd på de barna som ikke fikk leke med Action Man. Jeg lekte med Action Man, og han banka dritten ut av Ken-dokkene til pysebarna.

Når jeg ser et slikt bilde, så tenker jeg automatisk: "Men hvor har han gjort av den overvektige 7-åringen?". 

Dette er en person som spiser barn og sirkusklovner. Nå må den rødgrønne regjeringen gripe inn! Hilsen fortvilt anarkist.

Her er det noen unge speidere som går julebukk. Midt på sommern - for noen tøysekopper. De har sikkert sett Drømmehagen på NRK Super.


Til slutt oppdaget jeg at tøffe klesstilen de promoterer i nettmagasinet OMAG endelig har nådd ut til gatene. For å illustrere, så har jeg funnet et veldig godt bilde av 4 glamourmodeller på en kul fest.


Og her ser vi trenden bli satt til live i Karl Johan som et mer casual klesplagg. Kult!

Det er har også blitt populært for jenter å gå med 3 vesker på en gang. I veskene skal man helst ha en liten hund, sminke, onepiece, bæsjeluktparfyme, en flaske cava, nøkler til Redbull-bilen, iPhone med rosa pels på, voldsalarm med glitterklistremerke, lommebok med visittkortene til Erlend Stokkedal og Øystein Helmersen, Cult-topp og en del andre rekvisitter som kan bidra til gratis inngang på Luux og eksponering i blader som ekte menn leser. Ekte menn har tribal-tatovering, forresten. Det er ingen form for prevensjoner i disse veskene.

Konklusjonen min etter en lang dag var enkel. Adidas-klær, olabukser og topplue er ikke trendy lenger og vil neppe slippe meg inn på verken Luux eller backstage på David Guetta-konsert. Stilen min er rett- og slett utdatert, men med god bruk av bildene ovenfor, kan man med enkle grep gå gjennom en stor forvandling.

Ønsk den NYE Halvor velkommen.


Køen for alle damene starter ved bussterminalen i Nittedal.

41 kommentarer

elsker deg halvoooor<3

Kjære Halvor

Dette innlegget får meg til å bli flau på mine egne vegne, jeg visste ikke at stilen min var så utdatert :(:(

Men du er fortsatt superpen, sterk og kul!!!

Kjære Halvor, vis du bruker disse bildene som inspirasjon kommer du til å bli super kul og enda penere enn det du er i dag, og ikke minst like sterk som supermann, for alle menn med tribal-tatovering er sterke og har store muskler.

Han som spiser barn og sirkusklovner har den samme onepiecen i rosa/lilla og turkis også. Blir litt redd hver gang jeg ser han..

Sov godt :------)

....Og der husket jeg hvorfor neglene krøller seg hver gang jeg nærmer meg Karl Johan.

Hahahahahahahahaaaa... hahahahahahaha! hahaha...

Kjære Halvor! Du er kul :)

Ser ut som du har lært mye ja!

det var et sykt morsomt innlegg halvor, et av dine beste på lenge. er så gøy å le av andre. hahahaha

Kjære Halvor - Bedre enn Sartorialist!

Random at du skrev Øystein Helmersen. Det var akkurat det bestefaren min het. Han var en flott mann. Og det er du og, Halvor! Du er kul. kos og klemz

Kjære Halvor.

Du er så pen, sterk og kul.

HAhaha, det er så herlig å ha en liten opptur midt i eksamenslesinga!

Kjære halvor! Jeg syns denne stilen kler deg, spesielt tribal-tatoveringen. Regner med det står MOM<3 på den andre siden?

La oss nå ikke glemme overdose solpudder og bling i ørene her nå Halvor!

haha. får bare mer lyst å ligge med deg etter dettte innlegget!

Takk for masse bra inspirasjon.

Hahahahahahhah :p

Kjære Halvor, du er pen!<3333 Og GUD, du er sterk, men så er du litt kul og da! <3

But still; du er best

Kjære Halvor, du er fremdeles best! Jeg vil bare si at jeg beklager at jeg stirret så fært på deg på majorstuen t-banestasjon, men jeg ble helt starstruck.

ok den gjennomsiktige thigtsen.....wo.....det er bare det mørkeste av det mørke.

shit.

Geniale Bilder azz ! :D

Kjære Halvor, Siden du er så pen,sterk og kul. Vil du gifte deg med meeg? <3 :****

Bodd i Nittedal i 15 år, og har aldri hørt om noen bussterminal. Om ikke du mener bussgarasjene på Kjul. Tror ikke det telles.

DIBS PÅ HALVOR

Han gamle mannen med onepiece tok faen meg kaka, ass...

nå ser du virkelig ut som en ekte fashionista

Kanskje jeg skal ta en tribaltatovering i sympati? Siden 90-talls grunge moten er tilbake, kommer sikkert 2000-tallets trash mote også tilbake snart. På den måten kan jeg endelig bli trendsetter.

Håper det betyr at den t-banekontrollHOREN som ga meg en FUCKINGS BOT i dag bare var en forkledd sjimpanse.

hahahaha! Halvor ass...

OMG jeg dør, hva skjer med verden?!

kjære halvor. du er kjempe pen, sterk og kul.

Dette her er bare helt digg !

Men jeg lurte på en ting, for en gang så jeg på en video der du lagte en sang av forskjellige lyder du lagte, hvordan gjorde du det?

ps! mitt navn er ikke egentlig istanbull :)

hahahah, han i rosa og grønn onepiece bor der jeg bor, har sett han mange ganger. Vennene mine snakka til han og han sa han hadde 20 onepiecer og det er det eneste han går i...

digger bloggen din, kan du lage videoblogg snart ?

Egt er det litt creepy at du nevner (som Ane skrev) vår bestefar og stedet han kom fra i samme innlegg... wtf?

Kult å henge ut folk på denne måten da.

"Hvis man spør, så er han sikkert pålagt å fortelle om hvordan han som barn ble sparket i munnen av sin far, noe som resulterte i daglige kommentarinnlegg på dagbladet.no." HAHA!! takk for latteren

haha.. du er genial og selfølgelig pen, sterk og kul da ;)

Takk for at du gjorde dagen min enda bedre. Gotta love you.

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin