hits

Fredagskos!

Som dere vil se i filmen, så er det ganske travle dager om dagen. Derfor har jeg ikke tid til å oppdatere så ofte. Søren heller, får nesten dårlig samvittighet, men dette går i perioder. Snart plager jeg dere daglig igjen. Hilser fra Rambo, forresten. Han leker med lysecapsen.

30 kommentarer

Kjære Halvor,

Du som er så pen, sterk og kul; jeg har en ponni (som egentlig er for høy til å være ponni, men hvis vi kapper av den litt lengde på beina så blir den en ponni) - skal vi gifte oss?

Kjære Halvor!

Du er pen, sterk og kul.

Hva mener du med sjæmpis? Sjampo?

hahahahaha, trist. Og jeg liker det :D

Hæ? Er du blogger?

Kjære Halvor. Du er så pen og sterk og kul. Vil du gifte deg med meg siden du er så pen og sterk og kul?

Lek mer med kniver i videoene dine. Det var morsomt.

Kjære Halvor, du som er så pen, kul og sterk. Jeg drømmer om å en gang bli som deg; Pen, kul og sterk. Jeg vil også ha en løve til kjæledyr, som du har. Ellers så vil jeg si at jeg er veldig glad i sjæmpis og pottis.

Kjære Halvor, du som er så pen, sterk og kul. Jeg drømmer om å bli som deg når jeg blir stor; Pen, sterk og kul. Jeg vil også ha en løve til kjæledyr. Ellers så er jeg veldig glad i sjæmpis og pottis.

Som vanlig... digger jeg deg! Og Rambo da! :)

hahaha.. kan ikke annet enn å le! Fin oppdagelse!

kjære Halvor! JEG ELSKER HJEMMESIDEN DIN! Du er rå!

Kjære Halvor. Du er pen og sterk og kul, og du er flink å lage videoer. Selv syns jeg at POSEMANNEN er den beste. Den liker jeg. Den får godt fram hvor pen og sterk og kul du er.

Kjære Halvor. Du er bare et sånt menneske som man har lyst til å gi en klem. vil du ha det?

Kjære Halvor.

Du er pen, sterk og kul.

Gleder meg til du plager oss daglig igjen!

Skal vi ha sex?

Æ syns at du e kul, æ lika dæ! Du e intelligent og alikavæll.. Næida

Du ekkje tam.. Digge dæg!

Caroline Frøya

Caroline Frøya

Det er helt vilt hvor tørr humor du egentlig har, men man ler av deg fordet!

hehe, du er så søt

Å Halvor! eg som hadde en sånn fæl dag! men så kom du å reddet den ved å riste magemusklene min! Har lyst til å pakke meg sjøl inn i en eske å sende til deg <3

Håper å se deg på tweet4tweet altså! Synes egentlig ikke det var så verst jeg, og med deg blir det antakeligvis best programmet på hele statskanalen.

jeg bare "MEN HERREGUD TENK OM DET ER ET MARSVIN. TENK PÅ MARSVINET, HALVOR. TENK PÅ MARSVINET!" :( Nå fikk jeg lyst på potetgull. Har bare sjokolade.

kjære Halvor! Du er pen, sterk og kul. Norges råeste videoblogger. Liker'æ!!

Kjære Halvor.

DU ER DET MEST FULLKOMNE MENNESKET JEG NOENSINNE HAR VISST OM! du er så pen, sterk og kul og jeg digger deg mer enn jeg digger pottis og champis! hadde det vært mulig, skulle jeg giftet meg med videoene dine

Rambo er kanskje det beste jeg vet i hele verden

Lyscaps saves the day.

Kjære Lyscaps fo'sho!

Du og Rambo på 1:47 hihi ^^

Vær hilset O store http://konghalvor.com, ( Jeg har dysleksi så jeg klarte ikke å lese der er som står rett over her.) Hvor har du kjøpt det hodeplagget? og da snakker jeg om det som lyser så flott!

Kjære Kong Halvor, du er så pen og sterk og KUL! Du aner ikke hvor mye jeg ler av det utrykket du hadde i ansiktet ditt mens du spiser poittis over Rambo, og rambo har på seg lysehatt! Du redda dagen min. TAKK!

Jeg vurderer å flytte inn til deg, fordi PAPPA BETALER!

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin