hits

Har du smakt bæsj før?

Det har vært februar for tjuefemte gang i mitt liv - og jeg har digga det! Jeg digga det så mye at jeg begynte å trene igjen!


Neida. Jeg har hatt et helt normalt og avslappet forhold til en av de kaldeste månedene i året, og jeg har kun trent to ganger siden jeg meldte meg inn for tre uker siden.

Men jeg har drukket øl, og det er det beste jeg vet. Spesielt hvis det er midt på dagen, og tirsdag.


Denne kvelden dro vi på Bar Django. Den er ganske ny, så vi har prøvd å støtte den litt. Målet med å støtte pubene rundt på Frogner er selvsagt å kunne slippe å reise til sentrum for å drikke øl. Jeg hater sentrum. Elsker Frogner.Denne kvelden var det i tillegg #tweetuposlo på Bar Django. #tweetuposlo er en samling mennesker som lever livene sine fullt ut på internett - akkurat sånn som meg. Derfor passet det egentlig fint at #tweetuposlo hadde samling på baren som ligger 100 meter fra leiligheten min.Det eneste som er litt kjedelig med Briskeby og Frogner er at pubene stenger klokken 01 og ikke 03. Derfor inviterte jeg hele #tweetuposlo hjem til meg i stedet.

Det var ingen som ville bli med, bortsett fra Fredrik, Christian og Ida. Dette er de eneste vennene mine.Og Magnus, da. Vi øvde på å ta "rød løper-bilder" foran DVD-hylla mi.
Jeg var paparazzi, og Magnus var seg selv. Jeg lærte han blant annet å posere på utpust. Dette har jeg selv lært av en modell som heter Sandra Marie. Man får visst vind i ansiktet eller noe, og det er bra - det har vi bevist med bildene av Magnus. Dere må forresten huske å følge med på den nye serien hans "Verdens Beste Ferie" som begynner på VGTV om to dager.

(Magnus betalte meg 2000 kroner for å skrive dette, og legge ut bildene av han. Dette er egentlig en kryptisk pressemelding.)

Dagen etter tok jeg tatovering hos Morten Transeth. Det gjorde ikke vondt i det hele tatt, men jeg ble litt skuffet da den rant bort i dusjen tre dager etterpå.


Slik ser forresten coveret til den nye gruppa vår POWBRTL ut. Kjøp sangen "Hipsterliv" på iTunes og stream den på Spotify!


Kjøp den! Be alle vennene dine om å kjøpe den! Jeg er blakkere enn Mike Tyson, og trenger penger til gul Farris og hamburger på Grills Ville.

Snakk om penger! Det er jo mange grunner til å jeg ikke har jobb, og en av dem er at jeg ikke fungerer som en brikke i samfunnets grunnmur. Jeg er en sånn som prøver å pusle puslespill, men legger alle bitene feil. Men her om dagen, så jobbet jeg, og tjente penger! Det er helt sant!

Jobben gikk ut på å reise til Ålesund med flymaskin (skummelt) for å filme et band som heter Man Get Out på innspilling i et studio på Giske. Dette gikk jo selvsagt ikke feilfritt da jeg bestilte flybillett og reiste til Gardermoen feil dag. Her er jeg på Gardermoen, med en billett til 1700 kroner, rett etter at jeg har fått vite at jobben skal gjøres dagen etter. Ser dere hvor glad jeg er?


Jeg reiste hjem igjen med flytoget, og tenkte at jeg sikkert bare hadde godt av å stå opp 04:45 og bruke 1700 kroner på ingenting. Heldigvis ble jeg litt glad igjen da jeg så denne rare kråken spise hundebæsj.


«Ser du på meg, mens jeg spiser litt på denne bæsjen her???»


«Ok, samma det. Må spise denne bæsjen før noen andre tar den. Nam nam.»


Jeg har aldri sett en kråke spise bæsj før - men jeg må ærlig innrømme at det ikke så aller verst ut.

Dagen etter gikk alt som det skulle - og innen klokka var passert 8 om morgenen, så var jeg på plass i Ålesund.


Slik ser det ut på Giske. Det var veldig fint der - selv om jeg blåste ut i vannet og ble våt og kald og fikk feber og kastet opp og alle trodde jeg hadde tisset på meg.


På vei tilbake måtte jeg på do og tisse - nettopp fordi jeg IKKE tisset på meg. Tissing er noe alle mennesker driver med - og det anbefales av helsedirektoratet. Det har dem åpenbart ikke fått med seg i Ålesund, for jeg havnet jo på forsidene av Sunnmørsposten så raskt jeg dro ned buksa, HAHAHA, MORSOMT, IKKE SANT!!??


Men livet mitt står jaggu meg ikke stille om dagen, heller. Jeg rakk knapt å komme meg hjem før det ringte på døra, og Bring ba om å få levere meg en pakke.


Det var til stor glede å finne ut at Farris har fått med seg hvor glad jeg er i gul Farris, og derfor bestemt seg for å sende meg en kasse med Farris, og en grill! Tusen takk, Farris.


To ting, bare! Skal jeg grille Farris, eller hva er greia? Og jeg har drukket opp kassen for lengst. Kan jeg få femten kasser til? Det beste er egentlig om jeg kan få en kasse annenhver dag.

Alle nordmenn burde få en kasse med gul Farris annehver dag, og staten burde betale for det! Det skal bli min kampsak når jeg en gang i fremtiden starter mitt eget parti - og jeg håper dere, sektmedlemmene mine, er klare for å støtte meg!

Over til noe helt annet. Jeg var konferansier på UKM i Asker i helgen. HAHA! Det er det rareste jeg har gjort ... siden forrige helg (da tatoverte jeg en sigøyner på armen med tusj). Men, til å være like uforberedt som en iguan på pornoinnspilling, så gikk det helt ... ok. 


Dette er Ida Susanne. Jeg har lært henne å kjøre trikk. Eller ... sitte på med trikk, i hvert fall. Det var dødsgøy. Vi tok trikk helt fra Niels Juels Gate til Aker Brygge, men da måtte vi gå av fordi det ble kontroll.


Etter at vi hadde kjørt trikk kom Mommo (farmoren min) på besøk. Vi drakk helmelk og koste oss.


Og på kvelden kom Oma (mormoren min) og Jonas (fetteren min) også! Vi dro på Olsen (mitt andre hjem) for å spille quis. Camilla (kusina mi) var også med, så vi var mannsterke fra familiesiden. Vi kom dessverre bare på femte plass, men det var Jonas sin feil fordi han insisterte på å ha rett svar hele tiden. Han er midt i trassalderen (20 år), så han blir fort grinete når vi prøver å fortelle at han tar feil.


Det viktigste er heldigvis ikke å vinne - men å huske å spise hamburger på Grills Ville etterpå. Grills Ville er på Frogner, og jeg spiser hamburger på Grillsville et par ganger om dagen.


Så dro vi hjem for å sove. God natta, verden.


36 kommentarer

Nå fikk jeg lyst på mat

Er det Magnus fra Ylvis?

Hahahahahahaha! Beste jeg har lest :D

Kjære Halvor. Du er utrolig pen, sterk og kul.

Har du fått deg en liten søt kjæreste du da?

du og http://kar.blogg.no/ er fav blogg/hjemmesidene jeg vet om

"gått av å stå opp"

Julia: Takk for at du passer på! Det er vanskelig å lese korrektur skikkelig når man sitter inne, med gjenskinn av sterk sol i skjermen.

Hahaha, elsker bloggen din!

Kjære halvor. Spiste bæsj til middag idag, jeg. Sammen med nabokråka. Det var koselig. Du er forresten ekstremt pen, sterk og kul. 💙💜

Kjære pene, sterke kule Halvor.

Da jeg var tre spiste jeg bæsj på ordentlig. Mamma klarte ikke kose med meg på en uke etterpå uten å brekke seg. Selv om jeg hadde dusja.

Kjære pene, sterke Halvor. Du er superkul, og jeg og vennene mine digger deg. Du er utnevnt til konge i gjengen vår, og Rambo er såklart prins. Hadde satt veldig stor pris på om du ville stemme på mediarørsle ub her: http://www.facebook.com/SparebankenSognogFjordane?v=app_445347008871192&app_data=entry_id%3D19345092%26gaReferrerOverride%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.facebook.com%252F

Hadde også blitt glad om du ville like facebooksiden til Mediarørsle UB :D

Loveu, Halvor <3

Kjære halvor.

Jeg kommer bare ikke over hvor pen, sterk og kul du er! Du er virkelig helt spesiell sånn sett.

Egentlig på alle andre sett også, om man kan si det slik. Det antar jeg man kan, siden jeg netopp sa det.

Takk for meg

Beste jeg har lest på lenge!! Blir så glad av å lese innleggene dine, Halvor! This made my day!

du har også skrevet "i midt liv" ser jeg nå. unnskyld for at jeg retter, vit at jeg elsker deg!

Kjære Halvor, helten min! Du er kul og tøff og sterk og kjekk. Kan du lage en videoblogg om hvordan din drømmeverden ser ut? gjerne ta med ilustrasjoner eller lignende. Tusen takk, min fremtidige mann <3

Vi hadde øyekontakt på Moa kjøpesenter men jeg var for kul til å si hei. Du husker meg sikkert. Jeg har briller av og til, men oftest linser

Julia: Det er bra du sier fra. Man blir seriøst blind på egen tekst.

Syntes du var ganske flink som konferansier jeg, Halvor! :D

JEG ELSKER MAGNUS, GLEDER MEG TIL Å SE SHOWET HANS. MAGNUS ER BEST

Kult at du var konferansier. Det var jeg også på Gran for et par uker siden. Artig!

Kjæreste eller Halvor? Får håpe hun er like, pen, sterk og kul som deg daa :)

Kjære Hælvor-kjekken. Trivelig å se din mommo og da... KONGEN. :)

Kjære Halvor. Dette er et spørsmål, så jeg håper du ser det og svarer meg. Siden jeg ikke er like pen sterk, smart og kul som du, så spør jeg. Du bruker ordet ''meta'' av og til, og jeg lurer på hva det betyr? Står på internettsider at det betyr mellom, etter eller over, såå jeg lurer på hva du mener med det ordet?

Djkatrine på instagram

Djkatrine på instagram

DIGGER DEG HALVOR,duer faen ,meg heelt kongee!!!

Kjære Halvor! Digger deg! Du er utrolig pen, sterk og kul! Ser på videone dine hele tiden! <3

Heisan! Kjempe flott side du har! Hadde bare si det :-P.

ABBA under begravelsesmusikk? *kniis*

DU MÅ BLOGGE MER! du dreper meg

blogg oftere daaahh

Marthe D: Joa, men låta er knallsterk & gåsehudfremkallende - det er kriteriet for lista, vet di!

Veldig spesielt, men det er vel deg det. Måtte høre på låta for å finne ut av "knallsterk & gåsehudfremkallende". Merka ikke noe til det, endte bare opp med låta på hjernen. "Lay all your love on meeee...."

Marthe D: Det er fordi jeg hører på den med andre referanseører enn deg ;-)

Det gjør du. Likte resten av spillelista, da:)

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin