Ikke drep på Mandager. Ikke spis maling.

Link for tilbakestående retards.

Busssjåføren min var idag en Horekukk IGJEN! Jeg forstår ikke greia med å ikke slippe meg av, selvom det er feil stasjon.
Denne gangen kunne han riktignok bare drite i det. Han slapp meg faktisk av å ROPTE bakover i bussen at jeg bare kunne droppe å ta hans buss igjen…      Eller..     Han sa kanskje ikke AKKURAT det, men det er slik jeg oppfatter folk som prøver å sette meg på plass… I en verden.. Som ikke vil følge mitt system……………..         ………………………….


Egentlig skulle jeg ønske han sa det. Da skulle jeg skutt han med denne…

Heldigvis sniker jeg bussen uansett. Selvom jeg taper ansikt, så er det dem som taper spenn. Jeg har spenn. Dem hakke dritt…

Anyway, han sa vel egentlig på en pen måte at jeg må begynne å ta riktig buss (som går mye tregere siden den stopper på ALLE stopp) når jeg skal av der jeg skal av. Jeg følte at et mord så tidlig på en Mandag ikke lønte seg, så jeg stakk derfor heller på jobb og malte veggen.

Deretter hadde jeg malingsmak i munnen resten av dagen, og drakk 10 kopper med kaffe for å få den bort. Det funker ikke, og jeg anbefaler ikke å spise maling. Med mindre du digger smaken av maling da, men det lukter bedre en det smaker.

47 kommentarer

Siste innlegg