Shabby Shit!

Nok en dag av livet mitt er gjennomført. Jeg har vært på jobb å gjort noe nyttig. Nå er det påtide å sette livet på pause igjen frem til imorgen klokken 08. Her er et bilde som demonstrer hva man kan gjøre på jobb i en mindre hektisk periode av livet.

Antar at dere legger merke til sjefen min. RICK ROSS!

Her er grunnen til at jeg kjøper like klær. Alt jeg har får maling på seg. Ganske plagsomt, men når man kan kjøpe like bukser til bare 200 grunker stykket, så er det jo kun jeg som vet det! …….         Ikke nå lenger da.
Nå er det 11 faste lesere som vet det også.

Heldigvis lover nyeste Terminalnytt meg både penger og kriminalitet i både sekk og pose.

Dette ligner faktisk litt på nabolaget mitt!

Etterhvert blei jeg tilogmed ferdig. Det ble faktisk SÅ dårlig at noen random, dumme mennesker kategoriserte det som shabby shit. Selv syntes jeg det var litt mer kitch, men jeg malte vel noen strøk til…

Nå skal jeg bearbeide nakkeslengen jeg fikk etter at Bendix tryna bilen sin i rumpa på sinken foran.

Heldigvis er Bendix utstyrt med et veldig truende utseende, så Sinken turte ikke gjøre noe annet enn å klappe Bendix på skuldern (veldig forsiktig!) å lot oss kjøre videre. Jeg hadde med meg uzi itilfelle det ble bråk.

Her har vi Bendix, eller demonen Bendix som vi kaller han. Absolutt ikke en harmløs type..

Sånn. Nå har jeg hjernet skadet en liten gjeng (11 stk) idag også. Gå å gjør noe fornuftig!!! Spill playstation eller hva nå dere “normale” driver med..

14 kommentarer

Siste innlegg