GUTTETUR TIL TALLINN & RIGA (VLOG)

For en liten tid tilbake dro kjørte jeg sammen med Egil og Mikkal til Stockholm for å ta båten over til Tallin – og etterhvert Riga. Ingen av oss hadde vært i Baltikum før, så vi var ganske spente!

Her er et bildet av meg i Värmland. Vi stoppet der for å tisse.

Båten til Tallinn var nok turens største overraskelse. Vi trodde den skulle være en liten kjedelig båt, stappfull av av stupfulle trailersjåfører. Men dette var faktisk overraskende likt danskebåten. Ikke Colorline, men den som er litt mindre. Den som er på TV; Skageraks hvite svane. Dette er Østersjøens hvite stork!

Her er et bilde av Skageraks hvite influenser.

Hvit influenser i fyllebyen Riga. I forkant trodde jeg faktisk at Riga skulle være mer spennende enn Tallinn – men det var faktisk en ganskje kjip by. Med mindre man er veldig opptatt av alkohol og prostituerte, da.

Jeg tror Riga har mer å by på – men helg i Riga sentrum viste oss nok byen fra sin verste side. Og det er like mye turistene sin feil.

Tallinn, derimot! Her finnes det også horer og sprit, men kulturen er litt bedre bevart. Topp 3 ridderby jeg har vært i (sammen med blant annet Praha) og det er også en del spennende Sovjet-historie her.

Det beste med Tallinn er jo, som mange av dere allerede vet, at hovedgata gjennom byen heter Pikk. Det skal ikke stort mer til enn det for at en enkel mann fra bygda koser seg på ferie.

Her er videoen min fra turen vår. Sjekk den ut hvis du er glad i å se på andre menneskers ferie.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg