hits

Du suger. Jeg er ganske fet.

Du suger!
På jobb idag fikk jeg åpen invitasjon og innføring av et nytt begrep, som gale mennesker har funnet opp, og heter Taiji. Jeg aner ikke hva dette er, men forstår det slik at man må gifte seg med onkelen sin. Få barn med han og gifte seg med barnet. Ihvertfall dersom barnet blir en forvokst ape med unibrow.

Goood, ser jeg ut som Tom Cruise eller?


Hvorfor blir andre Bloggere invitert til gratis alkoholfest hos Diesel, mens jeg må dra på sektfester med syke mennesker som aller mest sannsynlig er klonet fra atomkraftverk i Nord-Korea?


Gale mennesker, og jeg forstår ikke hvorfor dem alltid skal plage meg. Jeg er jo alltid den som virker mest likegyldig og ekspederer helst kundene mine med ryggen til eller med solbriller.

Jeg er nok TOO handsome. Må være det.


Etter jobben møtte jeg en gangster og spiste litt gangstermat, mens vi så noen fete gangsterprogrammer på TV.


Deretter dro jeg til Bygdø Allè for å møte noen flotte vestkants-piker. Naboen dems har et sykt fett navn btw.Her fikk jeg servert alkoholholdig veske, nikotinposer og Norges kommende, beste gatamagasin med Kongen sjæl på forsiden.  Antar at alle kjøper dette bladet når det kommer i alle Norges kiosker 12. Februar.

I bladet er det blandt annet en artikkel som handler om meg, og mitt liv som hersker, anarkist og hobby-blotter.


Etter å ha drukket opp øllen til disse flotte vestkants-pikene, havnet jeg hjemme igjen. Det var jo egentlig ganske dumt da, for det ser ikke ut her og jeg får et plagsomt ryddepress på meg.
Det har jeg jo ikke såklart ikke lyst til... Rydding suger og bør bli forbeholdt polske vaskehjelper, speedfreaks og Gunnar, som ikke heter Gunnar, og vistnok rydder hos andre mennesker fremfor hos seg selv. (Det haster)


Ps folkens! : DU SUGER!

Og det gjør ikke jeg. Props til Marie!

marieeriksen88.blogg.no

32 kommentarer

Noe galt i å suge også nå?

*komme løpende som vaksehjelp* Siden DU vant vs konken :P

Du er sykt fet! xD

Sv: Nei, det får du gjøre selv. Får da være grenser!

Jatta, du er fet, vi andre suger, det gjelder også Lars Tanga'n. Skal alle jentene i Norge (og Lars Tanga'n) komme løpende til deg og vaske ? :]

Sv: Liker måten du tenker på!

SATAN. Er ikke det for mye !? Et halvt glass vann på deling må holde!

haha, din kødd. Kjøp deg en thai-dame, det skal jeg. Har hørt de er flinke til å rydde og vaske og lage spicey mat. <3

sv: nei altså, hvorfor det? Jo, tidligere en slipper husarbeid, jo bedre. Ikke aldersgrense. Min skal bo under kjøkkenbenken.

Bloggen din eier!

Din instilling på livet e helt riktig !

Nice, hørtest ut som noe jeg kunne overleve liksom ! Hø-hø....

sv: neivel. www.leneeew.blogg.no

*Hjemme (ikke der jeg bor nå) har jeg en veninne som LIKER å rydde rommet mitt, det er selfølgelig bra, men får småangst når folk "roter" i tingene mine. Men kunne trengt en ryddepike der jeg bor nå også :(

Er du morsom eller:P

jeg er drit fet og det vet du selv..:P

Og siden du og jeg er ganske så kule burde vi starte ADHD ligaklubben hahahaha

du trenger ikke å legge igjen slike usaklige kommentarer på bloggn min!!!! hold deg heller unna, og bland deg i dine egne saker!!!

kjempe fin blog ^^

Anonym:

Er du tilbakestående?

Dumt spørsmål.

Sv: takk for kommentar, men du får gjøre det vettu hvis du vil det.

:)

sv; har du lyst har du lov, har du vett kommer'u her ;) (evnt 'lar du vær')

sv: ja, jeg vet. det er klart at når du er oppvokst på stedet gud glemte - nærmere bestemt, lier - så blir oslo veldig spennende. og selvfølgelig skremmende. og leilighetsbråk er intet unntak.

ååh, du aner ikke hvor bitter jeg er for at jeg ikke ble invitert på dieselfesten. vurderte og trappe opp og utgi meg for å være bestevennen til mrs. wulff eller noe. antar hun var så drita at hun ikke hadde visst om det var riktig eller galt:)

Damn, du er kul as! Jeg suger..

SV. Emo sier du? Ser du ikke logikken i bildet da, mann?! Det er emo på den ene siden også er det sterke, glade farger på den andre siden. Smuuud.

Ha ha jeg ler XD

Men du ærlig talt; Å rydde i fylla med fet musikk på anlegget må vel være en smule bedre enn å bli ombringet av en hær illsinte hybelkaniner, som forlengst har fjernet gulrot fra menyen og som lager bunkers av søppel og klær ?

Det værste med støv er jo at iaff 10% av det er død hud...

Men det kan jo hende det finnes mer en støv på rommet ditt da :)

Slutt å klag, og vær en mann ! :P

Ja ja det var dagens lille positive oppmuntring fra meg :P

jeg er fet, du suger! ;D

Fet sang! Hva heter den??

4-stjerners middag er fett å se på. :) Får nesten litt gangsterfølelse av å se på det..

Jeg suger ikke, der faila du.. Jeg er faktisk ganske fet jeg og.. Kanskje ikke sykt fet, men ganske fet!

Jeg og noen venninner ble kontaktet av en selverklært "slavetøs" som ville komme hjem til oss og vaske gratis. Det eneste aberet var at han skulle vaske naken, og vi måtte se på. Whatever tenkte vi, kunne jo vært et jælva bra vorspiel kanskje, får vasket kåken uten å gjøre en dritt annet enn å le av slavetøs.. Men så fant vi jo ut at vi da ville ha invitert en, rimelig sikkert, veldig spesiell person naken inn i våre hjem. Close, but no cigar. Skal se om jeg har mailen hans enda, så kan du se hvor mye du hater å rydde, mot hvor mye du hater nakne menn, haha!

Anne:

:S Kanskje det var meg?

Såpass ja, ok!

Takk! Minst like gæren som Necro er nice.

Jeg syns du skal melde deg på blogg vs blogg på bloggen vår. Siden du er sykt fet og konge så vinner du sikkert. :)

I så fall er du hjertelig velkommen! Jeg ser det for meg. Kongen. På alle fire. Kun ikledd gule oppvakshansker. Med ræva i været skrubbe gulv? Priceless.. Bring it.

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin