hits

Shuffle-dance vs. Crip-walk

Siden det er så populært å sette ting opp mot hverandre her på hele Norges blogg.no, så skal jeg selvfølgelig ikke snike meg unna, jeg heller. Faktum er at jeg har en skikkelig bra en på lager også! Nei, vi snakker ikke om OnePiece/Heltdress, Cola/Pepsi eller Britney/Gaga.

Vi snakker SÅKLART om de to MEGET utbredte dansefenomenene shuffle-dance og crip-walk! Nå tenker sikkert dere: Daaaaaamn, hvorfor tenkte jeg ikke på det før?, men hey! Alle kan ikke være like gjennomtenkte som MEG vett! Så ta det med ro, det går bra!

Folkens, vi setter igang!


Shuffle-dance. Brukes hovedsakelig innenfor hardstyle, thunderdome eller en fuktig helg på Kiel-fergen.
Crip-walk. Utover det faktum at dansen hovedsakelig benyttes av oppmerksomhetssyk youtube-ungdom, så er c-walken en seiersdans som benyttes etter å ha gjennomført en vellykket drive-by i f.eks Compton.
Selv synes jeg egentlig Cripwalk er kulest ut, men da jeg automatisk shuffle-danser på utesteder åsånn, så må jeg nesten stå for det. Jeg går forresten LETT under min selvoppfunnede kategori; oppmerksomhetssyk youtube-ungdom. Oh yes, i`m a retard...

So! Would you talk the talk, about walking the c-walk, or harddancemania the shuffledance!? And PLEASE answer me in stupid english.

11 kommentarer

Haha, whole in the sock and stuff. Well, I like hardstyle shuffle and hard jump much better than c-walk.

Check this out: http://www.youtube.com/watch?v=ZCUuEfgqctk

Yeah, I know, I'm really good in English ^^ :D

I would dance the talk!

FUCK YOU!!!

sv: og det betyr at den er dårlig?

I'll dance anything as long as this is the soundtrack http://www.youtube.com/watch?v=v1PBptSDIh8

Haha, I love the new-potato on your sock! And I must say, the shuffle dance is so much better to dance when you wear high heels.

Was it stupid enough?

You and your dance are really kul, Halvor!

Jeg syns begge dansene så tilbakestående ut. Syns dansen din var best: I'll vote for the HA-walk!

og bursdagsgave til halvor i år blir...NYE SOKKER!!! :P

Effektiv måte å polere et gulv på.

Selv driver jeg å studerer Eva i "Himmel & Helvete"-filmen. Hun danser så jævla rått. Om du ikke har sett filmen så må jeg anbefale den HØYT. Lættis hele veien gjennom. (Og du vet at jeg er såpass kul at mine anbefalinger bør tas alvorlig.)

Dessuten så har Lillebjørn Nilsen hovedrollen som tjall-røykende ungdom. Heftig!

The Teller:

Jeg har sett Himmel og Helvete rundt 10 ganger tenker jeg. Første gang som 6 åring, så den har nok vært med på å skade oppveksten min ganske kraftig. Idag ruller den gjevnlig igjennom på forspiel. Hurra for norsk film!

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin