hits

PAIN


I natt våknet jeg klokken 05:00. Jeg hadde så vondt i hodet at jeg vurderte å skyte meg selv med en gunner, men så valgte jeg å gå ned til seveneleven for å kjøpe paracet i stedet.

Tro meg. På dette bildet, så har jeg sinnsykt vondt i hodet. Bildet er tatt klokken 05:30.


Etter å ha bearbeidet en overdose med paracet, så sovnet jeg et- eller annet sted. Husker ikke så mye etter den sjette paraceten.
Men dette innlegget var ikke bare ment for å sutre over litt hodepine. Eller... Jo, det var egentlig det, men hodepine er ikke det eneste som har plaget meg i det siste. Det er liksom en haug av irriterende ting som skjer med kroppen min om dagen, og selv om jeg fortsatt sliter med våte drømmer, så er jeg ganske sikker på at det ikke er puberteten. For eksempel, så er føttene mine raspet opp.

Jeg mistenker at det er på grunn av den daglige byvandringen, men noe galt må det jo være? Hudkreft, aids, leddgikt... You name it!Dette er mine tenner, og TRO MEG det var pokkern ikke lett å ta bilder av dem. Men hvorfor legger jeg ut et bilde av tennene mine her?

Ser du den nederste og innerste tanna? Det er den beryktede visdomstanna. For to dager siden, så var det ingen visdomstann der. Men nå!

Nå er det plutselig en SVART sa-tann (ey!) der, som har bora seg inn i tannkjøttet som en forbanna drill!

Den forpester hele kjeften, og det føles som halve hodet er en knust vannmelon. Dessuten, så henger det løst tannkjøtt oppå hore-tanna mi, som gjør at jeg ikke kan bite sammen kjeften riktig engang. HOREHOREHORE!!!Men verken selvmordsinviterende hodepine, oppraspede føtter eller forpestede visdomstenner, kan slå den siste og mest markante skaden av dem alle. Vi snakker om den ukjente diagnosen som har plaget meg siden jeg lærte meg å gå.

30 kommentarer

haha, ironisk reklame du hadde under innlegget!

rotfylling av tann

Smertefri rotfylling med siste teknologien innen tannbehandling.

sandsli-tannlegesenter.no

Implantater - nye tenner

store på tannimplantater - tenner på en time! moderne teknologi

Ditt livs kjærlighet

Ditt livs kjærlighet

Det er gutten min det!

Visste du at sex hjelper mot hodepine? *blunke blunke*

uffda... god bedring. ser ut som du må til tannlegen en tur. kan hende det er derfor du har så vondt i hodet også, vetdu!

Lurer på hva katten eeegentlig tror om deg. "Herregud, løper han ikke på veggen å dør snart?" Haha.

Du må øve på magedansinga!

skills med magen din jo

kult inlegg

Kjære Halvor, ha ha ha, du er skada ass!

I tillegg til pen, sterk og kul.

Du må blande ibux og paracet ass. Eller få en resept på paralgin/pinex forte. Eneste som funker mot tannverk.

du er faen meg genial :p

Utrolig utrolig. Du virker fasinerende og morsom over blogg, men har en mistanke om at du kan bli en smuuule overdose i reallife. ;)

Forresten.. PLEASE stell føttene dine!

Kjære Halvor. Jeg tror jeg fant ut hvordan du fikk oppraspingene under bena... kanskje etter å ha løpt som en retard rundt i hele leiliheten din..?

Kjære Halvor.

Word gets around: http://www.supermarie.net/?p=3506

Til og med supermarie.net skjønner hvor kul, sterk og kjekk du er!

Problem en: Podiatrist

Problem to: Tannlege

Problem tre: Psykiater

God bedring:)

Herregud, du virker så jævlig fet. Lykke til med hodepinen, føttene og tennene.

Liker at du rydder opp etter deg midt inni der haha! Putt løven din i pose! Jeg har gledet deg med katt i pose nå vil jeg se løve i pose!

Endelig fikk Rusko seg en bra musikkvideo!

Haha, du er konge, Halvor! (Selvsagt referer jeg nå til filmen og ikke den stakkars hodepinen. Det unner jeg ingen. Bli kvitt tanna. De byr bare på problemer. Selv tok jeg dem før de vokste ut så jeg ble ferdig med det først som sist. God bedring! PS: Rambo er herlig tøff!

hahahhahaha. men seriøst, hvor gammel er du? har du ikke liksom noe bedre å gjøre enn å skrive en tulleblogg?

ÅÅ HERREGUUUD, jeg har OGSÅ visdoms-sa-tann på g nå! DØDSVONDT, vi kan jo møtes og gjøre hverandre en tjeneste. Du skyter meg, jeg skyter deg. smil

Så aldri den filmen du sendte meg forresten, det GIKK ikke.... Hva gikk jeg glipp av?

god bedring med tanna og sånt. du er søt

Huh vad menar du för film?

Fattar inte vad du pratar om..

sofie:

Nummer 1. Jeg er tjueen år.

Nummer 2. Jeg skriver ikke en tulleblogg. Jeg oppdaterer bare hjemmesiden min dritofte.

Nummer 3. Jeg har sikkert smartere ting og drive med, men jeg er en tiltaksløs idiot, som prioriterer det meste i livet mitt FEIL.

Jeg elsker den nye headeren din, men jeg må si du har ekle føtter Halvor

Æææ hva heter sangen i videoen?

Dental Implants

Dental Implants

En av de beste reisemålene for tannhelsepersonell implantater i utlandet er Litauen. tannimplantater utlandet her i tannklinikken Nordimplant (http://www.nordimplant.com/nb) kan du få høyeste kvalitet implantater (Straumann) for 1/3 av prisen hva det koster i Wetern Europa. Tannimplantater pris(http://www.nordimplant.com/nb/tannimplantater-pris-i-utlandet-litauen). tannimplantater billig i Litauen.

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin