hits

Awesome.

Men, så fikk jeg plutselig svar fra facebook.


Etter åtte mail fra meg, så orket ikke Marianne fra facebook å overse meg lenger. Nå gjelder det bare å finne ut hvilket kukkhue som rapporterte meg. Jeg lover en dusør på FEM SPOON til den som utleverer meg dette avskummet. Fem spoon, altså!

Og med facebooken min tilbake, så kunne jeg endelig stalke kjendiser igjen. Plutselig kom jeg over han fyren fra TV.


Jeg elsker virkelig facebook, og brukte to døgn på å ta igjen tapt kvalitetstid. Så stakk jeg ut, og ble en robot.


Ikke den eneste riktignok. Plutselig var sentrum full av datanørder i robotdrakter.

Jeg vil si at menneskeutviklingen er skremmende...

Og snakk om skremmende, da. Plutselig støtte jeg på to jenter som liksom var fans av meg! De kalte meg awesome, og sånn.

Hvor er foreldrene, sier jeg bare. Trodde det var et sånt filter på hjemmesiden min jeg, som gjør at kun folk som er hjerneskadet fra før av, får lov til å lese. Stemmer ikke det a`, dere som pleier å henge her?

Grublende på dette, så tok jeg turen til Operaen. Jeg har jo ikke noe bedre å drive med, sånn bortsett fra å ta lappen, lese til skolen, pleie katten, besøke familien min, tjene penger, dusje... Tja, uansett. Operaen! Og her ser vi velkomskomiteen, mens de tar seg en velfortjent siesta.


Også oppdaget jeg denne fyren. Han hadde ankret opp to meter marmoren, og pilsa i båten sin, alene, mens han vinket til alle asiaterne. La meg presentere helten min.

Dette mennesket representerer faktisk alt jeg ønsker å bli.


På toppen av operabygningen, så var det en dame som holdt foredrag om brillene sine.


Jeg har jo en stor interesse for billige plastbriller, så det var litt skuffende da hun plutselig begynte å snakke om blogging. Hun kom blant annet med flere retningslinjer om hvordan man skal oppføre seg på internett.

Jeg følte meg ikke helt inkludert, da disse retningslinjene var så langt vekk fra hjemmesiden min, som overhodet mulig. Derfor benyttet jeg heller tiden til å ta bilder av noen ukjente jenter som tok bilder av hverandre, kun for å kunne publisere dem på internett, uten deres tillatelse. Som sagt, så har jeg ganske voldtatte retningslinjer for "bloggen" min.


Ops!


Etter at jentene fersket meg, så hadde vi en liten fotokrig, og det var faktisk ganske morsomt. De prøvde å ta bilder av meg, mens jeg prøvde å ta bilder av dem. Omg, jeg er så nørd. Hvis noen kjenner de, så må dere be om unnskyldning for meg. Fortsetter jeg med dette, så blir jeg vel brått anmeldt.

Igjen...


EDIT: Fikk denne i innboksen min nettopp.

Altså... Helene, dette er ikke en blogg. Det er en hjemmeside. Men jeg skal ta dere bort, jeg. Si ifra om dere ombestemmer dere. I mellomtiden, så bør dere spise litt is. Kan fort bli årets siste! <3

27 kommentarer

Hæ? Ønsker du å bli tjukk?!

du halvor, du halvor. du må passe deg, sånn at du ikke blir anmeldt! takk for at jeg fikk være vennen din på face, du er nå herved øverst på min daglige stalkingliste. føl deg privilegert eller noe. ellers, så tror jeg ikke alle her er hjerneskadet fra før av når de begynner å lese bloggen din, det er vel heller sånn at vi blir det underveis.

- http://dagensoutfit.notre.co/2010/09/20/guest-judge-dagens-outfit-kjetil-the-giant/#comment-114

HAHAHA - eg ler meg ihjel !

You made my day , man !!

:D

Du er EN awesome mann. Keep up the good work, og hjertelig takk for bildet<3.

DU ER herved tilgitt kjære halvor!! Siden du har drukket cola tenkte jeg..

DIGGER DEG, du er så pen og kul.. og headern din bare utrykker din indre skjønnhet..

Sverger, jeg digger "hjemmesiden" din. Jeg fant linken igjennom en blogg og begynte å lese. JEg digger måten du er på og lurer på om du kan komme med enda flere innlegg, haha, digger hvor pen sterk og kul du er, haha ! ;)

hahahha, elsker å ha noe utenom det "vanlige" å lese;-D

HAHAHAHAHAHHAHAH! jeg digger deg..

for en heldig støvsuger

halvor hva driver du med!! Tusen takk for nydelige bilder på operataket! Prøvde å forklare søsteren min hvem du var, men hun så deg ikke. Så vi fikk ikke tatt bildet av deg, men har et bildet av bak hodet ditt :P Er foresten hun blonde på bildet!

Åh Halvor. Du F5es litt for ofte i min browser. Jeg tror det kan karakteriseres som stalking nærmest. Bra du har fått tilbake facebook. Facebook er faktisk den eneste siden jeg besøker mer enn din. PS: De som følger retningslinjer for blogg har vel stort sett en kjedelig blogg kanskje. Men det finnes vel en mellomting? hehe, du får meg iallefall til å trekke på smilebåndet :)

kjære halvor, du som er så awesome.

tusen takk for bildet, fortsett med denne dritbra bloggen, digger deg!

//Hahahaha! Dødssøt!

Kjære Pene, sterke og kule Halvor. Den greia om at alle dine lesere er hjerneskadet er fullstendig riktig! Dessuten er jeg dypt skuffet over facebook som står fast på sin greie om at alle skal ha deres "ordentlige" navn... teit. men du er kul. vi snakkes!

Herregud, du er så drøy! Men på en ufattelig kul måte. Ikke så veldig givende, men utrolig underholdene! Liker det.

Ugh, damene ser ut som Aphex Twin.

Yup! De mangler bare bikiniene og strutterumpene.

Hahaha, du er et sykt menneske.

Kjære Halvor!

Så klart du har fans! Du ER awesome!

Og littegranne hjernedaue er det jommen greit å være. Iallefall når det betyr at man kan forstår at man bør følge den kule hjemmesiden din. :D

Facebook er rare noen ganger. De har mange regler som det virker som om de bare har for å ha det, men som jeg tror egentlig ikke er så viktige. Jeg tror at hvem/hvilke sider som blir banned/kasta ut, ofte er litt tilfeldig... :/ Rart er det iallefall.

HERREGUD hva er det å klage over, hadde jeg havna på bloggen din hadde jeg faen meg feiret! Du er kul.

Syns det så ut som du hadde et ganske bra liv uten facebook jeg.

Oi.. Jeg er nok forelsket i deg!

Du er dritkul. Kan ikke du legge ut flere videoer på hjemmesiden din? Jeg har ikke ett liv skjønner du.

hahahahahahahahahahahahahahhahahah =D

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin