hits

3/4 - SLEMMESTAD ROCK CITY

Det er klart for del 3 av mini-serien min, og som jeg tidligere har nevnt, så kan det være en fordel å sjekke ut del 1 og del 2 først. Altså... Strengt talt, så er det jo absolutt ingen fordel å sjekke ut noen av disse filmene, da de er like dårlige og innholdsløse som Oslo Girls. Jeg lager de kun for å tilfredstille mitt eget eksponeringsbehov.

Forresten! Forresten! Snakk om Oslo Girls! I Slemmestad, så forset jeg med han ene jentegutten fra Oslo Girls. Det gjorde kvelden, for å si det sånn. Nå trenger jeg bare å dra på sydentur med han tilbakestående dvergen Vegard fra Bartenderskolen, så er livet mitt komplett. Yeeeeah!Jeg har noen spørsmål til dere, i dag. Jeg satt nemlig på dass, også begynte jeg å tenke på fugler.

1. Skræver damefuglene?
2. Har mannefuglene ståtiss?

Og til slutt.

3. Når en dame spør meg om jeg vil hekke, er det galt av meg å tilby henne snekring av en fuglekasse?


Jeg er dum som et brød, selv på dass. Lenge leve!

13 kommentarer

"Fugler må nødvendigvis parre seg for å kunne legge befruktede egg! De fleste fugler har ikke penis slik pattedyr har, men de kan delvis strekke ut kloakkåpningen slik at hannen og hunnens kloakkåpning møtes."

http://www.miljolare.no/fuglevennen/sporsmal/?antall=10&offset=321

Litt sint på meg selv, at noen har forhørt seg med en ornitolog om fugler kan knulle, får jeg kom på det!

Øyvind Viland:

Med andre ord, så skræver både han- og hun? Bare at de skræver mot hverandre? Damn, høres ut som noe jeg har lyst til å se.

Jøss, lurer på hvor random den siste videoen kommer til å være.

Og seriøst... hvorfor har du bart på headeren?

Slemmestad er tydeligvis the shit!

Øyvind er her for deg:

http://www.youtube.com/watch?v=tgBL4_SSF0g

Noe spesielt musikkvalg gjør opplevelsen enda bedre!

Prinsesse Christine av Storbyen Slemmestad

Prinsesse Christine av Storbyen Slemmestad

Elsker promoen for Slemmestad, Halvor! Sees vel neste gang det er Alt for damene? Prøve å ikke bli like shitfaced som lørdag da, tenker jeg! (:

Da foreslår jeg at du i allefall ikke skaffer deg en ordentlig fet bart. Du har jo allerede caps. Du hadde sikkert blitt tatt for å være lommemannen.

Tante er farlig

Tante er farlig

Halla Halvor! Ante ikke at jeg var så uimotståelig skjønn at se til på film ;o) ) Skal hilse fra Erik. Han lurer veldig på hvor mange venner du har på FaceBook nå...??? Selv kjemper han stadig for å tilegne seg flere. Man vil vel ikke være noen FB-taper heller?!?!? Hørte ellers han mekra om at du har vært skikkelig dyktig på klippinga - og han skal jo veta litt om denslagens... ;o) Ser stort fram til episode nummer 4 !!!

hahahahattene <3 pappaen din <3 dubsteplulz <3 facebook <3 sterk, pen og kul.

Når hun spør om dere skal hekke bør du selvfølgelig be hun hjem til ditt rede!

hahah! Jeg digger at du er så random og rar :P

Han nordlenningen??:p

Kjære Halvor. Jeg syns snekring av en fuglekasse høres ut som en knall ide fra en slik pen, sterk kul fyr som deg. Hvem i pokker kan vel motstå det?!

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin