hits

... men kongen var ikke homo!


Homo, jeg? Pokkern, jeg hadde egentlig glemt bort den lille saken fra forrige uke....

Egentlig skulle jeg laste opp denne headeren samtidig med innlegget, men så glemte jeg det fordi jeg sniffa for mye poppers.

Livet gikk videre etter min offisielle homoerklæring. Alt var som før, og her om dagen tok jeg til og med farmoren min, Mommo, med på teater for å se The Producers. 

Morsomt teaterstykke som handlet om masse mennesker som synger og danser og sånt.

Jeg digger å henge med bestemødrene mine, lissom. Noen ganger er de bedre venninner enn venninnene dine, lissom. De bare krangler man med hele tiden! Lissom. Seriøst.

Det var først på toget hjem fra Asker tidligere i dag at det gikk opp for meg hva jeg egentlig gjorde med verden 1.april 2011. To jenter satt bak meg og var åpenbart starstrucked over ideen om å starte en blogg om tomater. Jeg synes tomater er ganske morsomt, og lyttet nøye etter. Det var da de plutselig blandet navnet mitt, ordet homo og en hel masse fnising i samme setning. De hadde åpenbart ikke peiling på at jeg satt foran dem, selv om hun ene ba hun andre om å holde kjeft fordi hun ble flau. Homo, jeg? Jeg skjønte at jeg hadde noe ugjort med verden, og velger nå å komme med litt etterlengtet sannhet!

Selv om 160 kommentarer (som jeg tilfeldigvis glemte å godta) inneholdt ordet "aprilsnarr", så kan jeg nå bekrefte for mine lesere at jeg faktisk VAR homo. I omtrent 5 minutter. Jeg var homo i 5 minutter. 

Det funket liksom ikke. Jeg putter heller hodet i dass enn å høre på Lady Gaga. Jeg synes menn i uniform er brekningsfremkallende autoritetsmisbrukere og jeg har aldri hatt et stort behov for å putte noe som helst opp i baken. Litt skuffa, men skitt au. Man kan ikke gjøre alt her i verden.

Jeg trengte en slags bekreftelse for å kunne stryke homo fra gjøre-lista mi, og satte opp et privat møte mellom meg og internett. Og dere så klart.

Rambo trengte også en hetropositiv selvbekreftelse. Han har vært litt løs i håndleddene den siste tiden.

Så der lå vi. To nakne karer og en dataskjerm på vår ferd mot en regnbuefri hverdag. Det er faktisk fasinerende mye interessante filmer med 18-årsgrense som slår musikkvideoene til Lady Gaga. Lavere budsjett har dem også.


Sånn ser jeg ut når jeg spiller gitar. Rambo holder vakt.


Og etter nesten 35 sekunder kampens hete, så fikk vi endelig bekreftet den bibelsk korrekte tilstanden en gang for alle. Som bevis tenkte jeg å sende bevismaterialet i posten til en heldig leser.


Rambo vil også sende post.


Som ung, stolt, hetro og sykt mandig, så trengte jeg å få ut litt innestengt testosteron. Derfor stakk jeg bort på kjøkkenet for å spytte litt i vasken.

Jeg pleier alltid å spytte i vasken når jeg skal tøffe meg for alle de mindreårige jentene jeg inviterer med hjem fra naboskolene. Flotte jenter.

Så fikk jeg en plutselig trang til å bare trene litt.


Trening frembringer avfallsstoffer, og etter en hard økt med både 3-gangern, 5-gangern og selvsagt den gode, gamle 10 gangern, så satt jeg meg på dass med åpen dør og bare dreit noen skikkelig mannekabler, mens jeg drakk sjørøverbrygg. Helt sykt hetro måte å gjøre det på.


Deretter fikk jeg en nesten sykelig trang til å snekre.


Etter en vellykket dag som mann, så tok jeg noen skikkelig macho og vellykkede bilder av meg selv i speilet. Det beste jeg vet.

Jeg skjønner jo selv når jeg ser på bildene av meg selv i speilet at jeg kommer til å trekke damer som om de var fisk i et garn med denne maskuline utstrålingen.

Rambo var utslitt etter en lang dag med mange opplevelser.


Jeg skjønte at det kanskje var på tide å slappe av litt selv, og tok frem litt potetgull. Rambo digger potetgull og kom diltende etter. Så koste vi oss og så på Tv2 Max.


Livet er egentlig ganske greit når man har potetgull. Og poppers, da.

52 kommentarer

Kjære Halvor. Fy faen hvor epicly winning og awesome du er. Æsj.

dere 2 er ltt av et raderpar ;)

Mye her tydet på at du er mannemann, men ærlig talt: Redtube? Det er et mildt hjelpeorgan for jenter og omegn. Extremetube er mer deg, tørr jeg påstå. Anbefaler kategorien "Fisting".

hahaha, detta har jeg venta på! Du er så hetro som det går ann å bli..

Av og til så bare digger jeg deg.

Kjære Halvor.

Må bare skrive en kommentar på vegne av alle de unge pikehjertene som ble knust 1. April. Dette innlegget reddet oss alle fra et liv basert på hjertesorg. For makan til pen, sterk, kul og kjekk kar skal man lete lenge etter. Alle hjerter gleder seg over at kongen er hetro! Takk for at du reddet livet mitt.

Personlig anbefaler jeg shockingtube.com

Herregud, jeg må få møte Rambo en gang! Han ser jo ut som en tegneseriefigur. Og jeg som trodde katten min var kulest i verden..

Er det feil om jeg ble tent av dette?

#winning

Kjære, kjære kjekke, maskuline, pene og kule Halvor.............. vil du gifte deg med meg? hahaha..serr, jeg digger deg..nei vent...... jeg FORGUDER deg!!!!

Kjære Halvor,

du er så pen, sterk, kul og hetro at jeg får helt bennærn.

bennærn like Beckham-hilsen fra meg.

Kristin ALMVIK FOR FAAEN RAGNHILD.

Kristin ALMVIK FOR FAAEN RAGNHILD.

lol

Kjære Halvor.

Jeg synes du er deilig. SOM FAEN

fjern potetgullposen, a! :(

Var det bare kødd at du var sammen med Lars tangen???????? Forresten driiiii bra blogg<333

heheh morsom du....slettes ikke verst blogg dette her, min har nettop blitt rapportert som abusive, har du opplevd det noen gang?

http://www.flickr.com/photos/telemachia/2811630259/

edderkopp på frosk på skilpadde!

kos deg:)

Kjære Halvor. Du er en av de morsomste på hele internettet. Amen. Jeg vet ikke om jeg har mest lyst til å bli bestevenn med deg eller Rambo, men vet helt sikkert at det er en av dere. Håper dere får mange lykkelige år sammen.

Kjære Halvor, du er sååå utrolig pen, sterk og kul... Uansett ville bare si at vi vurderer å lage en blogg om tomater, basert på kommentaren din og det faktum at du skrev om oss på bloggen. PS: det var IKKE tilfeldig at vi satte oss rett bak deg på toget..

jeg er sikker på at rambo sitter å tenker "fml, hvorfor havna jeg hos han gærne typen her som tar bilder av seg selv naken med potetgull i fanget? jeg ville heller bodd med kristian valen eller no"

nej da:)...

Kjære Halvor.

Du e jævla kul, sterk og pen. Å FAEN SO SJUKE I HAUDE. HAHAH DØR AV DEJ.

Kikki liker dette!

u r awsm! Rambo er også awesome! Og Death Proof. Og du.

Kjære Halvor, du vet du er mannen i mitt liv!

Og ENDELIG fikk jeg se deg i litt trening, for det om jeg fortsatt mener at du burde filme deg selv mens du tar armhevinger, med Rambo på ryggen, Pusi har fådt en liten greie for ham..

Og jeg vil tro at Farmor er meget stolt over og få være med i ett innlegg som handler om hvor mann du er;) Du er Mann, med stor M!!!<3

Kjære Halvor.

Vær så snill og hold deg unna dataen slik at Rambo kan få blogget litt mer!?

Alle kan jo se på chipsposebildet at Rambo er oppgitt over deg og bloggerstilen din, men på avstand (sånn jeg-bor-ikke-med-Halvor-og-takk-Gud-for-det avstand), så er hjemmesiden din ganske så majestetisk. Treningsbildet er ganske så episk i seg selv.

Synd du ikke er homo :)

takk gud.. Jeg videresendte denne meldingen til 5 av kontaktene på mobilen "jeg er målløs.... Konghalvor er homo...." . TAKK SKARRU HA.

Kjære Halvor, du er så pen, sterk og kul. Og hadde jeg ikke vært forlovet skulle jeg gjerne byttet plass med Rambo. Du er usaklig digg.

Jeg synes det er søtt at du gjør alt med katten din.

KJÆRE HALVOR

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Kjære Halvor. Du er så manndig:-)

Kjære Halvor. Jeg venter på 110% paradise...

du er pen, sterk og kul.

Kjære Halvor

du får sikkert høre daglig hvor flott du er. Så i stede for å skrive deg et flott dikt, har jeg faktisk tatt pennen i bruk på en annen måte. Den digitale pennen. Jeg har tegnet et lite bilde av deg og Rambo, et bilde som viser din status på blogg.no! :D

http://aerials.blogg.no/

(dette er ikke reklame -it's just one of your fans.... ;)

Kjære Halvor

I LOVE YOU

Kjære halvor!

Jeg er en stor fan av deg. Du er kjempematcho, og bildet i speilet var skikkelig kjekkas bilde !

Kjære Halvor, du er så sterk, pen og kul at jeg nesten blir litt deprimert over aldersforskjellen vår.

du er awesome, Halvor! :-) Du og Rambo er kjempeflotte, og veldig underholdende. :-)

Hvorfor har jeg ikke oppdaget denne bloggen før? Du skriver drtibra! :)

Katta di er forresten bare helt utrolig nydelig!

www.annemarie.blogg.no

Matilde Riise

Matilde Riise

Marry me. Please. I beg you.

okay, halvor - du skal gifte deg med meg :D ikke si nei ass!

Haha, for et innlegg, døde litt da jeg leste det ;p

blir mer og mer betatt av deg!

Kom hit! Gjerne naken! Tør du å se denne har du bevist at du virkelig er MANN! www.skriktilscream.no

Eksklusiv gratis førvisning av SKRIK 4! :)

Kjære Halvor! Du er pen, sterk og kul. Synd det er 8 år imellom oss :(

Maria Andersen

Maria Andersen

du er småkul

du skriver alltid så mye fra paradise hotel, men aldri din egen mening. så hva mener du egentlig a? Kommer du på hove? Du er litt øl og festivaltypen ... tror jeg... ser sånn ut... ta med katten... kommer til å kattenappe den. er den søteste katta i hele verden. mener det

RAMBOO Hahahaha.

Jeg må lese her oftere.

Jævlig viktig å være macho. Du gjør en god jobb.

"Kjære Halvor"

Hahaha! Jævlig morsomt! Lenge siden jeg har lest en så orginal blogg. Begynner å bli litt lei alle brunkremtrynene.

thea ukkestad

thea ukkestad

you made my day!

kjære Halvor,

poppers er toppers :)

kjære halvor, du er så fucking genial at jeg dævver, selvfølgelig pen, strek og kul også

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin