hits

Raspeballfjes

... Mens vi venter på et comeback: Liv har sendt meg en ny link som hun vil at jeg skal legge ut på hjemmesiden min. Denne gangen er det ikke en film, men muligheten til å være med i en. Om Norge og posten og slikt.

Trykk!

Jeg prøvde selv, og lillebroren min på 6 år synes den var morsom fordi det var bilde av meg der hvor det egentlig skulle være bilde av andre.


 Jeg skjønte ikke helt humoren i filmen, men det er nok mest fordi jeg ser etter dype poenger og hva filmen egentlig handler om. Den symptomatiske handlingen. Jeg vil si at filmen kan kategoriseres som en drama, med tydelige likhetstrekk fra den franske nybølgen.

Det skal derimot sies at det var veldig moro å lage filmen. På et tidspunkt var jeg til og med sikker på at jeg hadde blitt utsatt for et surrealistisk punkd-påfunn av  David Lynch - "Lurt av David Lynch" - da jeg plutselig hadde fått klare likhetstrekk til Superkidzen.


Vil dere vite hvor gøy jeg synes det var?


Så gøy. 


 

13 kommentarer

"På et tidspunkt var jeg til og med sikker på at jeg hadde blitt utsatt for et surrealistisk punkd-påfunn av David Lynch - "Lurt av David Lynch" - da jeg plutselig hadde fått klare likhetstrekk til Superkidzen" uoffisielt kåret til månedens kommentar for april :-D hahaha
du må gjerne kåre den offisielt om du vil!

Kjære Halvor! Haha, moro for unga det der! Den Julius outfit'en var særlig kledelig ;)

Du har tatt av skjegget! Og noen har stjælt barten din :(

Liker at du oppdaterer hjemmesiden så sent! Var lykke da jeg oppdaget dette kl 2 i natt =D

Jeg er forvirret med at ordet raspeball og bilder av deg hårløs er brukt sammen. Har du raspet trynet ditt?

Jeg prøvde greia der, men kom ikke på TV engang. Skuffa.

hvor blir det av 100% paradise? er jo eneste på bloggen din jeg faktisk gidder å lese.

Ida: 110% paradise ligger på Blogit.no :)

Takk Kong Halvor som gjorde min dag!

haha

Kjære Halvor, siden du først hadde bestemt deg for å ta bort barten kunne du jo ha lagt den ut for auksjon på hjemmesiden! Ikke så kult. Lim den på igjen.

Du er fremdeles sterk og kul da.

Tenkte jeg skulle stikke innom for å meddele at jeg tror jeg har et barn på vei som du kan selge.

hahahhaha<3

Kjære Halvor...jeg prøvde dette, uten noen tro om at det ville være morsomt utifra de merksnodige bildene dine, og det var ganske morsomt: siden alle mennene fikk mitt fjes med pannelugg. Haha.

Nei. Faktisk, det var gøy. ^^ Forresten(jeg har aldri hørt om deg før eller sett denne hjemmesiden), jeg trodde først du var regissøren til Kongen av Bastøy. v.v

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin