hits

Russetiden 2011

Jeg har aldri vært russ. Sett bort i fra at jeg deltar litt i de praktiske forberedelsene, så hater jeg egentlig russ så inderlig hardt og lenge at jeg i mars prøvde å caste inn Al Qaida for å hjelpe meg med en liten boeing 767 oppe på Tryvann. Jeg synes klærne er dritt, jeg synes musikken er dritt, jeg synes folka er dritt og måten de danser på burde forbys. Bittert?Nei, egentlig ikke. Det er vel ingen andre som liker hva utrykket russ står inne for, enn de som faktisk er russ og de taperne som aldri gjorde noe lignende igjen og nå ser seg nødt til å lage x-russefeiringer, melde seg på Paradise Hotel eller begynne på BI. DET er bittert, det!

Men jeg skal ikke skyte meg selv i foten her nå, for dette innlegget er faktisk ment å gi et positivt utfall for denne motbydelige, mistolkede tradisjonen. Det hele begynte for en liten stund siden, da jeg var castet inn som statist for Hotel Cæsar. Her i garderoben.


Her i garderoben.


Her i garderoben.


Her i garderoben. Veldig sexy på dette bildet.


Til informasjon, så er jeg fortsatt i garderoben. Inne i studio til Hotel Cæsar. Og som dere kanskje ser er jeg iført en russedrakt. 


Jeg følte meg på en måte som Judas selv, men på en annen side genererte de nye klærne mine til en massiv photoshoot foran speilet, og det synes jeg jo er ganske kult. Derfor valgte jeg å statistjobben en sjanse, noe som blant annet resulterte i skryt fra Tom Sterri som syntes jeg var en flink statist. 

Jeg er en flink statist. Putt utdannelsen din i ræva! 

Det var nesten litt vemodig å dra hjem igjen, uten russebukse. Vi ble på en måte knyttet sammen, der vi satt klokken 12 på dagen og hadde russevorspiel i et studio.


Ukene som gikk var ikke så lette. Jeg var aggresiv som en fjortis på hasj, og det ble ikke bedre da skolen min arrangerte en sånn JÆ*** x-russefest for alle de taperne som fullførte videregående. 


Jeg tok den plakaten, jeg. Pissa på den og prøvde å tenne på, noe som ikke gikk på grunn av alt det våte tisset.


Så skjedde det plutselig noe sprøtt. Jeg var nede i sentrum, da jeg plutselig støtte på en jente som jeg ville ta bilde av.


Etter å ha tatt bilder av henne, så fant jeg ut at hun var russ. I år. Jeg ble ekstra imponert da jeg så at hun var dronning. I Lier, faktisk. Det er like ved der jeg kommer fra, det. 


Janne het russejenta, og siden jeg så opp til henne, så ga jeg henne stilongsen min.

Og det var da jeg la merke til det. Den lille detaljen nede på det høyre kneet. Ser dere hvem det er, eller?

Det er han russiske presidenten! Han der... Slobodan, eller hva han heter! Og han ligner skikkelig på meg. Fett.


Jeg skjønte at russetiden ikke hadde forbipassert meg riktig enda, og fikk med dette en kraftig trang til å menge meg med russ.


For å fullføre løpet helt ut, så kjøpte jeg meg et par blå bukser på Zara, den homobutikken i Bogstadveien, og reiste opp til Tryvann. Jeg var klar for å feste.


Her har jeg festa meg bort til en rødruss. Det var så fett at jeg kledde av meg og bare drusa på. Sprengte og sånn. Prøvde å beise noen kæber, men ordna ingenting.


Så festa jeg meg ned til arbeiderklassen, vanland, bygdenorge, valpeflesk og piercing i øyebrynet-festivalen... Det finnes mange navn på dette stedet, og flestparten av dem er navn jeg nettopp fant på.


Her er noen av russevenna mine som jeg fant skikkelig tonen med på Tryvann. Vi hang sammen under store deler av oppholdet.


Disse to betyr sykt mye for meg den dag i dag. Hun jenta skal kanskje føde barnet mitt etter at jeg spydde på henne, senere samme ettermiddag. Jeg vet ikke helt om det blir noe av, men ingenting er umulig.


Så var festen virkelig i gang. For dere som er russ til neste år, og lurer på om dere skal opp på landstreffet på Tryvann; gjør det liksom. Det er helt sykt bra liv der. Ser dere han som har laget sorte streker i ansiktet? Klin gal. Spenna gæren. Kokko. Vi bounda skikkelig under hele oppholdet - omtrent 30 minutter.


Gjengen fra Tryvann. Kommer aldri til å glemme dere. Til neste år, så lager vi en fest eller noe, hvor alle tar på russebuksa og fester sammen og får barn sammen og sånn. Vi kan sikkert ha det på skolen min. Yes!

Ps: Han gutten fremst i bildet er over 18, men han har en sånn hjernefeil som gjør at han vokser litt tregere. Sykt fet fyr, altså. Ga han en flaske vodka før jeg dro hjem.

Snakk om spying og å dra hjem. Her var det slutt for meg. Han fyren som holder meg oppreist heter Thomas, og han var sjåføren min i russetiden. 


Russeferingen var komplett. Jeg fikk festet fra meg, beisa en del visuelt, drusa masse, drukket masse bacardi razz med burn day, og rulla masse - opp og ned til Tryvann minst en gang. Jeg skal aldri vaske russeklærne mine fra Zara igjen, kun for å minnes denne dagen. Jeg har fått et minne for livet, og takker hotel cæsar, Janne og mine nye venner fra utkantsnorge for denne opplevelsen. Min livs opplevelse! Takk.

God 17.mai bitches and hoes. I morgen blir en dag jeg sjeldent kommer til å huske.

21 kommentarer

elsker deg, skulle ønske en så pen, sterk og kul fyr som deg hadde vært russ da...

Jeg digger deg! Jeg rett og slett digger deg!!! :)

Kjære Halvor. Haha! Kult.

kjære halvor

hvis du kjøper en dunpute til meg er du pen, sterk og kul... ok?

Hvorfor motsier du deg selv så mye egentlig, er du ubesluttsom, helt ubesvisst, kanskje? (isåfall, sorry for at jeg gjorde deg obs på ubesluttsomheten din) Du hadde passet til å være russ(ikke i år..du er kanskje litt for gammel. Men..russen kan vel være så gammel nå). Du kan prøve å VINNE en russebukse og late som du er russ neste år. Eller enda bedre. Sy deg en russebukse.

Syns ikke folk blir så aggressive av å røyke jeg! :D

Er du opptatt av millimeter?

Veronika: Dem blir agressive når dem ikke røyker. Millimeter? Jo, da

Jeg blir russ til neste år! Da kan du komme hit å lage kvalme. For det liker jeg.

Ser du opp til meg? Smigret! Forresten, stilongsen liker sitt nye hjem ved siden av puta mi. Kosestilongs. På søndag skal den henge over sengen.

ps: vær så god, og takktakk selv!

Jeg så deg i byen igar!! Skulle akkurat til å rope "KONG HALVOR!!!! JEG ELSKER DEG!!", men så la jeg merke til det veldig seriøse ansiktsuttrykket dit, så jeg ble litt satt ut og gjorde det ikke likevel. Og nå angrer jeg. Men bare sånn at du vet det, you made my 17. mai!

vet du hva jeg så på nyhetene? Noen unge jenter som var ikledd russebukser, de tok av seg brystholderen og viste brystene til Kongen. At de ture, det er jo en skam! Jeg liker virkelig ikke disse russene

Anonym: Hva!? Dette husker jeg ikke. Sikker på at de viste dem til meg? Jeg vil se pupper.

Rart hva som skjer når man tar på seg russebuksa altså! Im amazed!

Kjære Halvor.

Jeg kunne ikke unngå å legge merke til de veldig markerte musklene dine, du må være veldig sterk. Og er man sterk, er man jo kul og.

Poenget med kommentaren min skulle faktisk være at du er skremmende attraktiv.

jeg vil ta kongla med deg

"Jeg tok den plakaten, jeg. Pissa på den og prøvde å tenne på, noe som ikke gikk på grunn av alt det våte tisset" -LOL!!

Jeg var russ når jeg var 23 jeg, men hadde festa så hardt fra før at det ble nedtur XD

kjære knølhval

bare kødder jeg har dysleksi

kjenner jeg savner russetia. ett år har gått allerede. men jeg har jo minnene.. nei.. nei det har jeg ikke :( heldigvis har jeg ennå en russebukse full av stikkord og kroppsvæske :)

Burlesque bussen ja.. Der finner du nok noen du kan beise om du bare prøver. Du er jo kongen!

Isabelle som var på bildet!

Isabelle som var på bildet!

Vettu hva, kom hit og så skal jeg føde barnet ditt!

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin