BLOGGLISTEN #2 – Eirín Kristiansen

Okay, jeg har fått inn mange gode tips til toppbloggere som trenger en nærmere gjennomgang. Innholdet i disse bloggene er jo velkjent svært interessant og lærerik lesning, men til tross for høye lesertall, så tror jeg ikke skribentene når ut til en brøkdel av den potensielle målgruppen. Denne enorme lærdommen om sminketips og frappé er noe kvinner og menn i alle aldre kan ha god nytte av å lese mer om. Ja, det burde faktisk bli innført som pensum i barneskolene. 

Sist ut i analysefabrikken var bloggeren L0VE, søt jente med sans for shopping, reising og sminke. Nå er det derimot dagboka til TV2-bloggerne´s flink pike-kvote Eirín Kristiansen som skal brekkes ned. La oss alle si hei til Eirín:

HEI EIRÍN!

Alle Eirín-bildene er pent lånt fra Eirín sin blogg!

Eirín kommer fra Bergen – regnbyen med de syv fjellene, buekorpset, og ikke minst de syv store kjendisene Store P, Davy Wathne, Stian Blipp, Edvard Grieg, Nordahl Grieg, Max Manus og selvsagt Erna Solberg, landets ENESTE statsminister! Det er ganske tøft.

Jeg har vært i Bergen seks ganger. Den første gangen må ha vært i 2000 – da tok vi (Fattern, Mommo og Bestepappa) ferge fra Stavanger. Det tok omtrent fire timer, og jeg kan ikke huske annet om denne turen enn at den var svært hyggelig. Vi spiste vaffel og drakk varm kakao. Den andre gangen, 2005, var vi der på sommerferie. Denne gangen var det meg, Fattern, stemoren min, babylillebroren min og eksen min som var på tur. Det var en hyggelig tur, og vi kjørte bil til – mens jeg tok tog tilbake. Utsikten er ganske lik fra både bil og tog, og byr på en fantastisk tur over Hardangervidda, med både høye fjell og fjorder. Haha, jeg husker faktisk at jeg satt på toget, og kunne vinke til Fattern som kjørte bil ved siden av. Veldig morsomt – men sikkert morsommere om dere hadde vært der selv. Tredje gangen bodde jeg hos Vågard fra A-Laget i noen dager, mens jeg var i Bergen for å delta i en debatt om gatekunst. Fjerde gangen tok jeg toget tur/retur med Pål for å se Black Sabbath. Femte gangen var jeg innom Bergen for å være med på “Kvitter“, og den sjette gangen var jeg i Bergen for å være konferansier i en bandkonkurranse. Så da vet dere det. 

Eirín er veldig glad i trening, og trening kan man gjøre utendørs ved å for eksempel gå tur. Jeg har trena en del sjæl opp gjennom, men har liksom aldri kommet i en god nok rytme. Etter et halvor halvår (hehe, see what i did there, hehe) går jeg lei, og gir opp. Dårlige matvaner og lite fokus spiller også en stor rolle, så klart. Jeg har ikke gitt opp håpet om å komme i bedre shape ennå, altså, men jeg har lært meg å ikke stresse det. For meg er det liksom ikke så viktig egentlig. Får man en god rutine på livet og hverdagen, så er det lettere å ha et fokus mot kosthold og trening. Eirín må ha en utrolig god rutine i livet. Og hverdagen. LIvet hennes virker perfekt. Hun hadde gjort god business om hun hadde begynt å produsere motiverende tekstplakater, jeg bare veit det!!!

En ting som er veldig spennende med Eirín er at den siste i’en i navnet hennes har en prikk som er helt annerledes enn andre Eirin’er. Det er DETTE som gjør at Eirín er unik. Dette, og alle de fine innleggene hun skriver på bloggen sin om ting hun gjør i hverdagen. Hun har for eksempel vært på ferie i verdensmetropolen og millionbyen New York! Det er jo utrolig spennende! Her er seks bilder Eirín tok i New York som beskriver turen. Hun har btw blitt helt obsessed i å gå i svart, craaazy, men aldri uten et hint av gull her og der, da ;));)) Det er detaljene som teller, og det vet Eirín. 


Legg merke til hvordan hun står på usynlig asfalt på det siste bildet. Det er svart, et hint av gull, og definitivt et typisk Eirín-stikk. Typisk henne å finne på noe sånt – RARINGEN! hihi, fnis!

Til dere som lurer på hva slags klær Eirín har på seg, så står det selvsagt beskrevet på bloggen til Eirín. Det er det som er så fint med Eirín. Hun er ikke gjerrig på de gode tipsene. Det er faktisk smekkfullt av gode tips på bloggen til Eirín – fullt av tips til hvor du kan kjøpe ting. Hva skulle man gjort uten? Skolepensum ASAP!

Pussig dette med skole, egentlig. Trenger man det egentlig? Jeg droppet ut av skolen i åttende klasse, og likevel har jeg utviklet meg til å bli svært oppegående, intellektuell, smart, forståelsesfull, intelligent, klok, vis, oppvakt, og samtlige andre synonymer. Hva er synonymet på synonym? Finnes det? Metasynonym. Finnes det et synonym på meta? Metameta? Dersom disse tingene finnes, så er jeg helt sikker på at Eirín vet det, for hun er veldig flink! Flink pike! Hun er en fokusert jente som har lagt fra seg festing og dårlige venner til fordel for å være flink. I en verden der alle prøver hardt å være spesiell, så prøver Eirín å være helt vanlig. Hun kommer til å gjøre det kjempestort innen noe veldig stræit. Norges beste revisor, eller noe sånt. Og hun fortjener det. 

Etter å ha lest meg godt inn i livet til Eirín Kristiansen har jeg kommet frem til at innlegget “straight hair essentials” må være min personlige favoritt. I innlegget forteller Eirín om sitt samarbeid med “makestyle” som lager hårbørster. Her grer Eirín håret sitt med en hårbørste. Eirín synes det er veldig gøy.

Jeg har selv hatt langt hår sjæl, og kjente meg mye igjen i dette hårbørstesponsede innlegget om å gre og børste hår. Eirín er heldig som har et hårbørstesamarbeid. Jeg kjøpte min hårbørste på ICA i 2008. Her er den. 

Eilín er dessuten veldig morsom. Til de utrolig fine bildene som blir lagt ut kommer det ofte også små tekster der hun byr på seg selv. Som denne, fra innlegget “My Daily Fashion Fix” som handler om hvor enkelt det er å shoppe fra nettbutikken Sobazar. Der skriver hun følgende:

«Enda en ting jeg liker veldig godt med appen, er at jeg slipper å lete side ut og side inn på ulike nettbutikker for å finne noe jeg liker.» «Om jeg finner et plagg eller et produkt jeg liker, er det bare til å klikke det rett hjem – lett som bare det! Nesten litt farlig enkelt, spør du meg.. Haha!»

Hahahahaha 😀 Eilín, du er kul!

Og når du minst venter et reklameinnlegg om bind og tamponger…

… så kommer det seffern et innlegg om bind og tamponger! Oh yeah, baby!

Og ikke nok med det, men ved å delta i konkurransen “#libresse_bestemor” kan du nemlig vinne en middag – MED BESTEMOREN DIN!!! WOW!!! Her har virkelig pr-systemet til Libresse gått inn i seg selv og oppfunnet årets reklamestunt. At ikke kampanje.com har skrevet om dette enda tyder ikke på noe annet enn inkompetanse fra deres side, og jeg vil herved avslutte abonnementet. Her er for øvrig mitt bidrag til konkurransen: (Legger ved alle bildene jeg klarte å finne på hjemmesiden, i håp om at det skal øke vinnersjansen!)

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

#libresse_bestemor

Takk denne geniale muligheten, Eilín, til å spise middag med bestemoren min 😀 Som takk vil jeg be mine egne lesere om å huske å stemme på deg i Vixen Blog Award-konkurransen, som er en konkurranse der toppbloggers fra hele landet konkurrerer om hvem som er flinkest til å ta bilder av seg selv i nye klær, anbefale leserne å kjøpe klærne, sminke seg, fikse håret, bruke best sjampoprodukter og lage de diggeste smoothiesene – og her er du rett og slett overlegen! Lykke til. Jeg håper du vinner et bloggekamera fra Canon. Det har du fortjent.

Om jeg skal kaste en terning på bloggen til Eilín Kristiansen, så må det bli seks. Utvilsomt. Hun har alt en toppblogg burde inneholde – både humor, gode reiseresonnomenter og fete konkurranser bidrar til å levere et svært positivt inntrykk av forfatteren som en ekstremt kul vanligperson med gode utsikter for å bli en fabelaktig revisor. Kanskje en av de beste.

wG05vVCDl9

Jeg digger deg, Eilín! Min drøm er å få bli bestevennen din. Klem, Halvor <3

Tips til bloggere det er verdt å ta en nærmere titt på kan videreformidles i kommentarfeltet. Gjerne noen som er skikkelig gode til å skrive om sminke, smoothies og reklamere for kule klær mens de tar bilder av seg selv og Starbucks-kaffe. EEELSK BLOGGEEEEEEN<3<3<33< VI BLOGEEEEESSS<3<3<33

14 kommentarer

Siste innlegg