hits

Min avhengighet til junkfood, samt en god del syting.

Man merker ofte ikke hvor man har seg selv hen her i livet, før du stiller vekkeklokka feil, og kommer for sent på jobb. Bakfull. Med andre ord vet jeg VELDIG godt hvor jeg har meg selv.Heldigvis har jeg triksene mine inne, og gjorde det jeg kunne ved å følge de nødvendige punktene som jeg har vist frem tidligere.


Abstinensene repareres og formen virker bedre. Jeg har økt dosen min med McDonalds den siste tiden, men har såklart en unnskyldning. I februar blir jeg tvangsrehabelitert. Da har jeg ingen penger lenger, og selv om jeg kommer til å prøve, så har jeg nok ingen stor fremtid som prostituert.

Så prøver jeg å ringe billettservice for å høre hvor Metallica billettene mine blir av. Jeg bestilte dem for 1 mnd siden og har høyst sannsynlig kastet dem ved en feil, men jeg liker at andre bøter på mine feil. Jeg fikk beskjed om at juletrafikken til Posten var ganske stor om dagen og at jeg heller skal ringe ved utgangen av Januar. Juletrafikken i Norge bruker med andre ord 2 måneder. Imponerende.

I frustrasjon over posten og min avhengighet til junk, så registrerer jeg også at jeg har blitt en meget rufsete type. Junkfood og øl var visst ikke en god livstil alikevel, og jeg måtte sette meg i tenkeboksen og se tilbake på de siste månedene som jeg egentlig ikke husker så mye av.
Dagen gikk ikke min vei, og jeg skjønte jeg måtte gjøre noe drastisk. Etter ca 3 minutter fant jeg ut at en extreme makeover ville gjøre susen og bestilte meg raskt en time hos frisøren. Hjernen min er langt fra balansert, men selvom jeg fort tipper over til å bli sur og kjip, så skal det lite til å gjøre meg glad som en unge igjen. Jeg er skikkelig dum og ljuger for megselv hele tiden.
Antageligvis er dette også grunnen til rykningene jeg har i øyet hele tiden. Jeg ljuger til andre hele tiden også, men det ligger så langt inn i ubevistheten at jeg ikke anser det som ljuging lenger. Har vel heller blitt endel av livstilen min.

Frisørtimen var ihvertfall ganske befriende og jeg dro rett hjem for å ta bilder av megselv. Jeg elsker meg selv som min egen unge. Dessuten er jeg antageligvis skitzofren. HEYHEY!Selveste Don Juan! Øynene mine kan skyte laserstråler! Det er ganske kult.
18 kommentarer

Det er lurere å stille klokka før du drar på fylla. Eller ikke stille den i det hele tatt.

Ja, den er jo laget av hjerta fra en adhd, så har nok delt litt adhd med den ;)

prøver du å fornerme meg? isåfall så funker det ikke :)

blææ. jeg er ikke helt med her , men var det du skrev negativt eller positivt :p?

Sv: Kan ikke jeg få blogge om hva jeg vil da?:) Og nei, det er slettens ikke alle so godtar homoer nå tildags;)

SV: Ja det skal jeg jaggu meg gjøre:P

Sv; Nei, dette var ikke særoppgaven, skulle jeg ha lagt inn den, hadde den nok vært litt lenger :-)

Jeg vet, Psycho Circus er desidert et av deres beste album :-)

hahaha! linke alle bildene ja :P

trodde du skulle rett hjem for å fjerne alt unntatt barten jeg ;P

Sv; haha, kan nok dessverre ikke det, men du kan trykke på ett par taster og gjøre det selv, for å være snill med meg ;)

- Linn :*

sv : Haha. Om man er positiv til alt så blir man skuffa ofte anyway.

MEN, poenget mitt var ( egentlig ) at jeg ikke konstant er en sint eller nedfor hele jævla tiden.

sv: All shopping er farlig for lommeboka.

Syk, syk blogg! Men jævlig fengende! Hehe :)

siljeass:

Nei, det er ikke jeg heller. Bare legger mer vekt på det!

Christer Aleksander:

Heyhey! Det er hyggelig å høre. Åssen går det med presidenten?

Helt Gunnar:

Niiice! Hvor blir`e av brevet mitt a? :)

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin