hits

Bitt av Charlie!


La meg starte med å si at jeg har endelig fått sendt avgårde den gamle singleten min. STINE var den "heldige" utvalgte, selv om jeg vet at jeg lovet den bort til hundre andre også. Jeg er et rotehue, men hey! Jeg kan godt sende dere brev uansett, jeg! Send meg adressa di på mail, så kanskje du får en overraskelse i posten. Jeg har ikke bedre ting å bedrive tiden min til uansett. Eller. Jo, det har jeg, men det er mye morsommere å sende brev. Akkurat som i gamledager, da man fikk brevvenner via Tom og Jerry bladet.


I går skulle jeg egentlig skrive et filmmanus. Lekse fra øverste hold, og alt skal være ferdig til i morgen. Jeg hadde slitt med manuset i en uke allerede, og tenkte at det ville gå litt raskere i svingene om jeg bare tok meg litt vin. Dessuten skulle jeg jo på konsert samme kveld, så det ville jo vært en super måte og kombinere vors- og lekser samtidig.

Så det ble vin, da.

Henger ikke vinposen min fint?

Det ble brått ganske mye vin, og ganske lite manus. Deretter stakk jeg og Christian på byen, og fikk med oss Ill Bill, uteøl, partytrikken og en del "free stash".


Jeg følte meg sykt smart i dag tidlig...

18 kommentarer

Jeg har funnet en unge du kan kjøpe og selge!

Må si jeg faktisk ble overasket da det var post til meg i dag! Må nesten si tusen takk! Haha:-D Skal nok finne en måte å bruke den på; )

yeah, det skal jeg gjøre! : D

Haha Halvor. Jeg tror du har vært for mye på superkidzen. du begynner å høre ut som han

Fetterole:

Jeg tror jeg prøvde å høres ut som han, men kanskje jeg rett- og slett bare blir slik når jeg har drikki? Vel... Det sier vel mest om Superkidzen. Hehe

hahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahah

Ser ut som en blodpose. Men ja, du har en evig lang sommerferie. Og slik som du er nå, er jeg når jeg har sommerferie. Sover bort hele dagen, spiser, roter, ikke rydder opp, bæsjer og sover og spiser litt til, og skriver på Facebook at jeg gjør så utrolig mye men egentlig sitter jeg inne med gardinene nede og kutter meg selv.

De grønne kassene er blomster/fruktkasser faktisk, altså gartner kasser.

Hvis jeg ikke kan få hatten din kan jeg vel vertfall få den ordentlige veisperren?

Jeg vil bare være brevvenn med deg hvis jeg får sende arendals julebrus med første brev, og du må love å smake med ett åpent sinn!

Kan ikke jeg få diiin adresse da, sånn at jeg kan sende brev til DEG?

He he. Drit i posten. Kom heller over en tur sjøl :-)

Jeg tror du kommer til å elske meg. Herregud, som du kommer til å elske meg.

Her er en liten låt som funker til tittelen din.

http://www.youtube.com/watch?v=chcSfTLUQ2s&feature=fvsr

Du er alltid tøff kjøre halvor!

Jeg er også en lecablokk. Jeg tror kanskje du lukter hai.

Elsker bakgrunnsbildet av deg på bloggen. Det med den åpne skjorta <3

L.

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin