hits

Speilvendt.

Jeg lever via speilet på rommet mitt. Det er det første jeg ser når jeg våkner - og det siste jeg ser når jeg legger meg. Det er ikke fordi jeg synes det er så sykt interessant å se på meg selv hele tiden (løgn) men jeg syntes det var en god idé da jeg anskaffet speil foran klesskapet mitt for 2 år siden.

I går satt jeg opp kamera slik at jeg kunne følge med på meg selv i speilet i løpet av en dag. Både fordi jeg har savnet å leke med foto (elsker foto) og fordi jeg generelt roter bort livet mitt på tull og tøys uansett, så hvorfor ikke bruke en dag på å ta bilder av seg selv i speilet. Fnis, jeg er SØT!!!


Jeg våknet i 9-tiden på grunn av boringen. Fant meg selv i en slags midtlisvkrise der hele livet mitt er snudd opp-ned, og det stemmer vel ganske bra med virkeligheten. Litt synd, bare. Noen må rydde klærne mine snart. Rambooo!


Noen ganger ber speilbildet mitt meg om å klippe håret snart. Men jeg driter i hva han tapern sier - hos meg er det jeg som bestemmer! hah!

Det er noe rart med dette bildet. Hmm.

Her er noe band merch jeg kjøpte meg via internett for et par dager siden. T-skjortene representerer rapgruppa Padde Crew som har sin egen julekalender denne jula. Sjekk den ut HER - de er kule.


Her er en av musikkvideoene til Padde. Den er ikke speilvendt, men dersom du snur skjermen din mot et speil, så vil du kunne oppnå en speilvendt effekt. 


Noen ganger liker jeg å kle meg litt pent når jeg er i selskap av mitt eget speilbildet. Her deler vi noen helgehistorier over én liter med melk.


Meg: «Hva gjorde du i helgen, da?»
Meg: «Drakk øl og fernet alene hjemme. Du da?»
Meg: «Jeg og, haha, LOL!!!»

Man kan gjør hva som helst med et speil. Om jeg for eksempel har hatt en dårlig dag; da tar opp det som har skjedd med speilbildet mitt. Jeg er jo svært plaget på grunn av all boringen i blokka mi, så derfor var jeg litt amper under gårsdagens gruppeterapi.


Til slutt var det på nytt klart for å hoppe i loppekassa - et begrep jeg aldri ble helt komfortabel med etter at jeg fikk skabb. Klovnedrakten skal illustrere selvbildet mitt. Mimikken; redsel. 


Liten mann. Store ambisjoner. Liten tid. Det er åpenbart jul igjen. 

14 kommentarer

KjæÆre.. speilbildet til Halvor... Serrriøøst? Er `e m ikke ferdig med en borringa enda..?? DU , du har såå mye sjarm å gå på så du trenger ikke bekymre deg. Du er like kjekk selvom du føler deg forjævlig ;)

Er det sitteunderlag jeg ser oppe i høyre hjørne på bildet hvor du har pynta deg og drikker melk? Mye på tur Halvor?

Jeg å på den julekalenderen!

vil du forresten være vennen min?

Kjære Halvor.

Jeg er en ny fast leser av din hjemmeside. Og med denne rollen ser jeg meg pliktig til å si hvor pen, sterk og kul du er!

Du er utrolig pen, eller kjekk, da. Jeg kommer ikke over det. Du er en nydelig mann. Jeg kunne ha spist deg opp, så kjekk er du.

Du ser utrolig sterk ut. Jeg kan se dine muskler på disse bildene. Jeg skulle ønske denne muskuløse kroppen kunne holde rundt meg. Ah, er det ikke herlig å være forelsket? Jo, det skal jeg si deg, det er det virkelig! Spesielt når du er forelsket i en så flott en kar som deg Halvor!

Og jøssenavn hvor kul du er! Du er kulere enn fryser'n min, og den er cool den!! He. He :)

Da vil jeg komme med en liten oppsummerings over denne kommentaren på din praktfulle hjemmeside. Jeg elsker deg, Halvor <3

Hjertlig hilsen Meg :)

Alba: Jeg er jo det! :-)

Kall meg din: Oi oi! Takk!

Helene: Tror det kun er en optisk illusjon :-(

KJÆRE HALVOR.

DU ER STERK.

DU ER PEN.

DU ER MORSOM.

VI ELSKER DEG.

Hilsen Meg.

Hvorfor er støvsugeren din halvveis opp i senga, Halvor?

Kjære KONG Halvor.

har lett i flere dager nå, kan du være så snill å linke til sangen eller fortelle meg hvem som har sangen som er i starten av denne videoen?

http://www.youtube.com/watch?v=qyVouCp0TJ4&feature=player_embedded

Please kjekken <3

Hva heter stativet du bruker der ?

Du er søt,pen,kul og digg halvor ! <33 ;****

Kulguttyolo: Det er et manfrotto-stativ. de er veldig gode!

hva skjer med å ikke blogge mer?

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin