hits

TO LOSE A FRIEND pt. 2


Gråen.

Født September 2008. Død Juli 2010.Hvis du trykker på bildene, så kommer det opp aktuelle innlegg. Linkene under må også gjerne sjekkes ut.

TO LOSE A FRIEND

EN MANN FOR SIN ROTTE
I`LL BE MISSING YOU


Tiden går så ufattelig fort, og det er ikke til å tro at det allerede er to år siden jeg og Ida kjøpte deg og Svarten (08-10) i dyrebutikken på trekanten i Asker. På den tiden var dere ikke store jentene, men kjemien mellom oss klaffet som en fernetshot en sen fredagskveld. Vi ble en familie sammen. Her fra en typisk pizza-kveld på Briskeby under glansdagene i 2009.


Dere var to hyperaktive rakkere, som konstant prøvde å bryte dere ut av buret. Noen ganger utfordret jeg dere til brød-rebus i buret. Dere elsket brød-rebus.Ute på luftetur, så lå dere aldri stille. Her løpes det om kapp i sofa`n, en oktoberkveld i fjor.Og selv når Svart`n trodde at hun var en gutt, så var dere fortsatt bestevenner! Det gjorde heldigvis ikke vondt da hun gjevnlig prøvde å parre seg med deg. Her, i genseren til Ida.


Jentene mine! Vi fant på mye sprell sammen.Jeg fant i hvertfall på mye sprell med dere.Men ingenting varer evig, og i februar fikk vi en trist ending på kvelden da Svart`n ble funnet livløs under sofaen. Hun var så fredelig i blikket.

Tenk at noe så brutalt som døden, alikevel kan være så vakker.


Vi vokste begge to, men jeg kunne se at du mistet en del av deg selv, den kvelden. Den kalde, mørke vinter-kvelden.Jeg prøvde å finne en erstatning, men innerst inne visste jeg jo at det ikke ville gå.Men vi holdt det jo gående da, Gråen. Vi fikk et unikt venneforhold, som jeg vet at mange beundret oss for.Dessuten, så tøysa vi masse!


Se på OSS da! Jeg tror forholdet vårt, hjalp oss i prosessen med å komme over tapet av Svart`n.Også matet jeg deg, jo.


Med litt av hvert egentlig!Også gjemte du deg på de rareste stedene. Noen ganger oppi skoa mi.


Og noen ganger, oppå hodet mitt.Også spiste vi jo litt potetgull åsånn da. Det likte du!VELDIG glad i potetgull, faktisk!
Du hadde en fantastisk personlighet og et stort hjerte, Gråen, og du skal vite at jeg alltid har beundret deg. Ja, til- og med når jeg var tom for avispapir til buret ditt!

Jeg var kanskje en litt rotete mat-far til tider, men jeg håper du vet at jeg elsket deg!Nydelige, lille Gråen. Dette er det siste bildet av oss to sammen. Jeg tok det da vi spaserte bortover veien til Volvat klinikken på Skøyen. Det var en utrolig spesiell tur. Vi var ikke sikre på noe som helst, men innerst inne, så tror jeg begge skjønte hva som kom til å skje.Og på klinikken, så kom beskjeden vi vegret oss for å høre. Stakkars Gråen. Du prøvde å stikke av, men kreftbyllen på brystet ditt var alt for stor. Du hadde vondt, og vi visste begge hva som måtte til for å stanse smerten.


Følelsen av å måtte avlive sin egen venn... Den er HELT uvirkelig. Men samtidig, så ville det nok vært verre for deg om jeg lot være.

Etter at den første bedøvelsen var satt, så koste jeg med deg i ti minutter. Du var helt lammet, men jeg vet at du hørte meg da jeg sa at jeg elsket deg, og at vi snart sees igjen.

Jeg vet ikke om rotte-himmelen og menneske-himmelen er på samme sted, men jeg er sikker på at det går tog. I hvertfall buss for tog, og den er jo til- og med gratis, vet du!Sammen, så etterlater dere en far, en mor og en bunke med ødelagte klær og sengetrekk. Men selv om jeg endelig kan invistere i tepper til MER enn tretti kroner, så vil det aldri bøte for måten dere så brått ble revet vekk fra livet mitt på. Jeg skjønner først nå hvor sårt et liv egentlig er, samtidig som jeg VET at dere koser dere i rotte-himmelen nå. Sammen.


Og innen vi ses igjen, så har jeg jo minnene. De gode, varme minnene som ingen kan ta fra meg. Rottene mine, som satt farge på livet mitt i gjennom gode og onde dager. Dere var der for meg etter skilsmissen, ja, selv under mine ekstreme vinterdepresjoner. Selv da var dere der, og fikk smilebåndet mitt til å trekke den riktige veien. Jeg vil gjerne takke dere begge for akkurat dette.Hvil i fred, Gråen. Både du og din søster vil bli dypt savnet.Klem fra meg, Halvor, som ikke har noen rotte lenger...
52 kommentarer

nå ligger jeg og gråter i senga, fordi jeg vet hvordan følelsen av å ikke ha noen dyr lengre er. kondolerer så mye. sender en varm klem til både Svarten og Gråen <3

RIP, skjønner kordan du har det. Eg ska sååå få meg rotte, og det mene eg.. Kor kan eg få det? Han derre gråen, han va dritsøt!

Kjære Halvor, jeg skjønner smerten din. :-( Jeg mistet også nettopp min rottevenn.

Kondolerer. Nydelig innlegg :) Likte spesielt "Jeg vet ikke om rotte-himmelen og menneske-himmelen er på samme sted, men jeg er sikker på at det går tog."

Nåmmin.. søte dyr <3

Kjære Halvor, jeg kondolerer. Dette var trist å høre.

SV; Haha, verden er ikke stor - går på Bleiker. Nei, jeg har skjønt at AD/HD har flere... emh...stadier? nivåer? Men det er godt du ikke har apekatt-nivå da :) hehe

Kondolerer btw.. :/ Kjipt når sånt skjer!

Så trist :( Kondolerer

Kjære Halvor, dette var virkelig trist! Jeg kondolerer... De rottene var heldige som hadde deg som mat-far, og jeg forstår din smerte.

Rest in peace, Gråen...

Ntåh.. <3 Gråen <3 Kommer til å savne henne selv, jeg!

Uff. Dette innlegget fikk tårene mine til å renne. Kan være fordi jeg gikk fra forlovet til singel på et øyeblikk her om dagen og at tårene sitter litt lettere enn vanlig. Men uansett, uff! Kondolerer..

Jeg som trodde jeg aldri kom til å begynne å sippe av bloggen din Halvor. Sov godt rottene

å herregud for et vakkert og trist innlegg! Gråter her nå jeg. Huff :( vet hvor vondt det er å miste dyrene sine! *stor klem*! De var virkelig nydelige :) kondolerer så masse!

Off Halvor,

har selv hatt rotter, faktisk 13 stk opp igjennom... og jeg vet hvordan du har det.

folk kan faen meg tenke hva de vil om rotter, men de gir utrolig mye av seg selv, og er utrolig fete!

Så jeg håper det går bra med deg, og jeg kondolerer så masse.. :)

Bra innlegg, du skriver fint. jeg bare håper du mener det... ;)

Kjære Halvor, åååh så trist. Jeg vet selv hvordan det er å miste og avlive dyr, jeg tror det siste er enda verre... Vi hadde en hund vi fikk når jeg var kun 5 år og jeg var såå glad i ham, men så ble han syk, og for to år siden måtte vi avlive ham... Jeg savner ham så sårt! Vi har også hatt andre dyr som har vært nødt til å bli avlivet... Mange tror at når dyr dør overdriver man skikkelig om man blir trist, men det er ikke sant, det er ekstremt vondt å miste dyrene sine... Kondolerer for rottene dine.

Ja men faen, det er da klart at du skal inviteres på neste harrytur til Svinesund. ;)

Og p.s. Så fete rotter hadde jeg også savnet!

hater at rotter ikke lever mer enn typ... 2 til 3 år.

Kjære Halvor.

Brød-rebus, så søtt!

Hvil i fred, Svarten og Gråen.

Du kan jo ikke legge motemagasiner i tissekassa. Har du ikke hørt at unge kvinner får dårlig selvtillit av slikt? Kan sende dårlig energi til sykdomsgudene. Bare et tips for neste rotte.

Kjære Halvor. Dette var faktisk veldig leit å lese om. Var på bloggen til Wulff og fikk greie på at rotta de er dø, kjipt! Men jeg lo litt igjennom innlegget også da, artig film! Håper sorgen går fort over. Og du ser forresten ut som en veldig flink rotte-far! Ser ikke ut som rottene dine har hatt et kjedelig liv nei ;-)

fikk faktisk en tåre i øyet av å lese dette.. Uff, det er alltid trist når dyr man er så glad i dør :/

Kjære Halvor. Kondolerer så mye. Caroline likte rotter veldig godt, og fulgte tett opp på livet til både Svart'n og Gråen lenge.

Du er pen, sterk og kul.

Kjære deg. Var ikke forberdet på å sitte her mens tårene triller. Er vel for jeg har en ekstra emosjonell dag i dag. Føler meg sikkelig dum, men det får bare være. Kjempetrist å lese om rottene dine. Mistet selv hamsteren min for et år siden, så jeg skjønner hvordan du har det. Men så igjen, er rottene dine og hamsteren min (Pia Pamster) på en bedre plass. Kanskje de til og med leker sammen <3

Fra Marion

=)

Var nødt til å avlive katten min i dag, så skjønner hvordan du har det.... Helt forferdelig

Om du mener det her - så er du fantastisk.

Om du bare kødder - så er du en drittsekk.

:´(

Kjære Halvor, så trist å høre! Samtidig så fint å høre at det ikke er bare jeg som blir knyttet til de kjære små, fullverdige familiemedlemmer absolutt!

Jeg hadde to råtter engang. Gucci og Prada. Det pussige er at jeg ikke aner hvor de er eller hva som skjedde :-(

Kjære Halvor så utrolig søtt skrevet, fikk tårer i øynene jeg..

Vet at svarten og gråen ikke kan erstates, men blir vel koselig med en liten kattepus :)

Du er pen. Du er kjempe sterk. Du er mega kul.

Woohoo, tre setninger

naaw, søtt... begynte nesten å grine innimellom latteren. rip :(

Kjære Halvor, så flink du er til å skrive!

ÅH. Jeg elsket brød-rebusen :)

Selv mistet jeg katten min for litt siden. Helt grusomt.

Fikk en liten tåre i øyekroken <3 r.i.p

hotboyzz.blogg.no

hotboyzz.blogg.no

drit fin råtte den var sykt digg

Kjære Halvor.

synd det som skjedde med rotta di. Men nå har jeg funnet en du kan dele resten av livet med; Linnea! Hun og deg er jo som to dråper vann, liker kun å fortelle om dyret deres, og dere selv! Www.linniiie.com, sjekk henne ut :)

Kjære Halvor. Så fint, men trist innlegg. Ser ut som om Svarten og Gråen hadde et bra liv!

HERREGUD jeg har to jenterotter selv, du får meg til å grine !

nei nå fikk du meg til å grine :c

Åi, blir jo rørt jo :) Dyr er kanskje små, men mye betyr de :D

Ååå så heldige de var som hadde en så nydelig og snill matfar! Du skriver så utrolig godt og det er umulig å ikke bli revet med... Så flott at du respekterte og var glad i dine små søte vesener!

En tåre trillet ned, det var da virkelig trist! Bra du fortsatt kan ta vare på minnene deres. Håper det går bra med deg!

jeg begynte ogsåå å gråte.. :'( dust halvor:P søte rotter. husker min sin.. rikke. ho lignet på den siste av din.. dypt savn.. rip<3

Kjære Halvor.

Så utrolig trist og lese :c

Jeg tenker selv på hvordan det var og avlive mi rotte - helt jævlig, det var ikke gøy og lese dette D:

Kjære Halvor, du er superkul.

Dødde litt da jeg leste dette innlegget, begynte faktisk å grine. Så leste jeg det igjen og grein litt til.

Kjenner meg igjen her jeg..fredag for to uker siden fant jeg min lille Eddie død som ei kjærkerotte i buret sitt..savner den lille storballete gnagern med de utstående øynene og buste barten:( sitter nå igjen med Rolf, en stor MANNE rotte som trøstespiser og sover hele dagen i et enormt savn etter bror Eddie..kan trøste meg med at lille storballe Eddie nå humper og koser seg med Svarten og Gråen:)

Skriv en ny kommentar

Follow on Bloglovin