Oppsummering av 2012

Nå er det nøyaktig litt over et år siden jeg feiret at 2011 var over, og gjorde nettopp det samme som jeg gjør nå; bruker opp tiden min på en klein kavalkade. Jeg slipper ikke unna å oppsummere 2012 før jeg kan komme igang med 2013. Det er et tvangsbehov som setter seg når man begynner med internett – og er grunn nok til å heller holde seg unna. 

Vurderer du internett? Ikke gjør det! Det er avhengighetsskapende, fordummende og fullt av gratis kvalitetsporno!

Eeh.. Uansett, da. Tidlig januar i fjor spilte jeg inn den reklamefilmen for Kims, skrev om billettkontrollene til Ruter, og var gjest i Tweet4tweet med Odd Magnus, Jenny Skavlan, Hasse Hope og Øivind Vogt.

Så lagde jeg min første trilogi med filmen Worthless 3! Eneren finner du HER og toeren finner du HER. Filmene kan minne litt om Ringenes Herre, bare uten orker.

Jeg har vært i Asker og hilst på Fattern.

Jeg var på bloggetreff i Drammen og møtte norges “største” bloggere. (I virkeligheten var kjempesmå.)

Filmen Bestevenner har for øyeblikket over 54 000 visninger, noe som gjør den til en av mine mest sette. Rambo er stolt og har begynt å gå med store solbriller for i “unngå” å bli gjenkjent på gata.

Så snakket jeg litt om Twitter på NRK P3.

Jeg har møtt mange gamle og nye venner

Så dro jeg til Bergen.

Og så dro jeg jaggu meg til Thailand.

I løpet av våren sendte jeg inn en hel haug sladder om meg selv til en sladreside om bloggere. Skjønner ikke hvorfor de skriver om meg, egentlig, jeg er jo ikke blogger. I tillegg har jeg skrevet om bedrifter som spammer, fikk 100 000 visninger på “Posemannen”, luftet hjernemassen min, og var på Ettermiddagen (dårlig TV2-program) – men sistnevnte eksisterer ikke lenger. Synd, for Rambo gjorde en kjempeopptreden der.

Så spiste jeg død hud og ble en delfin

Jeg har vært i Molde og besøkt Linnéa.

Og hun var vært på Briskeby og besøkt meg.

 Og så dro vi sammen til fjortismekkaet Hovefestivalen. (På linken vil du blant annet finne et utvalg av Hovefestivalens mange tribal-tatoveringer.)

Jeg dro rett fra Hove til Roskilde. Jeg tror jeg er ferdig med Roskilde nå.

Jeg var med å dele ut #oslove-tskjorter med Manbir & co på ettårsmarkeringen til 22.Juli. I tillegg skrev jeg litt om tankene mine, ett år etter.

Også har jeg besøkt “gamlelandet” mitt; Tyskland – sammen med familien og venner av familien.
 

Jeg og lillebroren min, Ruben, har laget Cribs!

Festivalsommeren tok NESTEN livet av meg i år, da den varte i flere måneder. Her er jeg på Øyafestivalen

Photoshoot i hagen med Øystein A. Bjerke. 

Jeg minner alle fotografer om at jeg er veldig selvopptatt og glad i å bli fotografert. Jeg har blant annet lyst på et bilde der jeg bader i maling. Får vi til det? Si i fra. Jeg vet om et bra sted vi kan stjele maling.

Linnéa ga ut bok! Hun er flink. (I tillegg til alle andre komplimenter i komplimentordboka.)

og i september slo jeg personlig rekord og hjalmaret kun tre ganger. Til gjengjeld var det vel tre relativt gode filmer, da. Eeh…

En dag i mitt liv.

Halvors sminkefilm!

Og selvsagt rap-låta til Anders og meg! Vi spilte inn #denfølelsen, sang og video, på to dager.

Så dro jeg til Legoland med Fattern og søsknene mine! 

Kom hjem igjen, og maste om at dere må prøve å forstå den misforståtte musikken fra 80-tallet og 90-tallet. Også hadde jeg bursdag, da!

To dager etter bursdagen min lagde jeg musikkvideo for rapperne Alfalfa og Lars fra Mars! “Spriiittuuusj!”

Hyttetur med gode venner. Hurra! 

Har blitt mobbet av naboer som borer når jeg prøver å sove. Dårlig gjort!

Joker i Hatten ga ut ny låt! Den ligger på Spotify også.

Til slutt orket jeg ikke mer, noe som begynner å bli tradisjon på den tiden av året, og dro hjem til Asker for å feire jula med familien, noe som også har blitt tradisjon på den tiden av året. Var der i et par dager, dro hjem til Briskeby igjen og avsluttet året med knust vindu og vannlekkasje

Jeg føler at jeg ikke har gjort noe i år, men etter gjennomgangen merker jeg at det kanskje ikke var så ille like vel. Uansett; jeg fortsatt en blakk boms på Briskeby, og krysser fingrene for et gavmildt (les: NAVmildt) 2013.

Nyttårsforsetter: Tatovere noe av det beste jeg vet (gjett hva!), begynne å trene igjen og drikke masse Tran og gul Farris.

Og forresten! Jeg er en av de som oppdaterer hjemmeside alt for sjeldent, så husk å følge med på det jeg gjør via andre kanaler også (men ikke med rumpa, det kan gjøre vondt). Instagram, Twitter, Facebook, Penis. Rambo er på alle de samme kanalene – bare søk etter @PrinsRambo. Nå skal jeg sove. 

14 kommentarer
  1. Kjære Halvor. Du er så utrolig pen, og så sterk! De musklene. Pluss at du er så kul! skjønner ikke at det går an. Stolt av å være nordmann nå!
   ja, du er best, forbildet mitt. skulle ønske jeg var like morsom som deg.

  2. Kjære kjekke Halvor !!
   Forrr et år!!
   Lærte du egentlig å lage mat?? Kom du deg ut…i Thailand , eller snudde du..?
   Hvis du ikke ORRRRKET å lære å lage mat , må du gjerne komme til oss på middag innimellom !! Jeg har ikke labradåår men en HIMMMLA fin annen krøllete dott… du kan få hilse på… altså en skamklipt puddel !! Godt nytt dølle-år !! 🙂

  3. jeg skjønte du har vært på Kims! når jeg så deg på tv for første gang (da jeg visste hvem du var), ropte jeg bare ut: “ÅHERREGUD DER ER HALVOR!!” og dem bare: “hæ?” og jeg bare: “en pen og sterk og kul person daaaa alle vet hvem han errrr”

  4. Har L. Myhre fått “alt-du-vet-er-feil” fra Terence McKenna. Nice try. Du må røyke DMT for å kunne sitere han, altså 😉

  5. Kjære Halvor, du er den kueste personen jeg vet. Og når jeg er lei meg så er du alltids det for meg her på bloggen og på youtube. Jeg har lyst at vi skal bli bestevenner. Når jeg får en katt så skal den hete Rambo jr.! Jeg elske de store musklene dine! Når jeg kommer å skolen i morgen skal jeg ta vitaminbrusetabeletter i munnen og sprute det på læreren!
   Kos deg.

  6. bra, bra for deg. Men ikke lov med herming. Katten skal ikke hete Rambo jr. Kall den heller king kong eller spiderman du.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg