ETT ÅR MED HJEMMESIDE.

Da jeg startet å oppdatere hjemmesiden min dritofte (blogge), så var jeg en tiltaksløs, sinnsforvirret og tilbakestående fyr som jobbet på Fotoknudsen, cc-vest, og bortsett fra oppsigelsen min hos Fotoknudsen i vinter, så stemmer vel den gjenstående beskrivelsen fortsatt. Det første innlegget mitt ble postet 16. august 2009. Det er ett år siden i dag, det… De gamle innleggene inneholdt egentlig mye mer tekst og bilder, men jeg hadde en stor opprydning i februar. Slettet- og sensurerte rundt tohundre innlegg. Anbefaler ingen å lese dem, uansett…

Hjemmesiden min består av innlegg med små historier, bilder og filmer, som egentlig ikke burde være interessant for andre enn meg selv.

Jeg har forklart hvordan bestemoren min rydder for meg, og hvordan det ser ut når jeg skal gjøre det selv. Jeg har skrevet om såpe, og problematikken rundt såpe når det ikke er mer igjen. Jeg vært ganske fokusertpenger, noe som til tider har gjort meg ganske forbanna. Så prøvde jeg å prøvde jeg å selge meg, men funket ikke særlig bra. Tilbudet står fremdeles åpent, da…

I starten brukte jeg bloggen min (kremt, hjemmesiden) til å lufte ut aggresjon ovenfor alt som plaget meg, som for eksempel slitsomme medpassasjererlokaltransporten. Jeg har også tatt opp problemene rundt adventstiden på cc-vest, og de nasty dassene man blir tvunget til å bruke når man må på do der. Dagene mine bestod av jobb, øl og junkfood, og jeg følte ikke at jeg kom noen vei med livet mitt. Jeg spiste sykt mye egg, drakk julebrus, og ble forbanna da jeg ikke vant femhundretusen. Jeg så meg rent nødt til å anbefale noen blogger, og det endte med at jeg anbefalte meg selv.

Terningkast:

Jeg har tatt opp dilemmaene rundt park-livet. Vi har også hatt litt problemer med både lavastøv, og synkehull. Jeg hater mennesker, og jeg hater folk som heter det samme som meg. Jeg har slitt en del med nerver og alle de ubesvarte spørsmålene. Så lurte dere på ting om meg, og så inviterte jeg dere med meg hjem. Jeg har laget jeg beef med Leonardo Dicaprio, omskrevet Janteloven litt, tatt med meg ting hjem fra byen, og forklart hvordan livet mitt er satt sammen av musikk. Plutselig døde rottene mine Svarten og Gråen, og plutselig ble jeg forelsket.

Så var ENDELIG dritt-året 2009 over. I løpet av året, så lagde jeg en statestikk over livet mitt, for å ha en mal å leve etter, i 2010. En mal på hvordan jeg IKKE skal leve igjen. Jeg skal ikke lage en slik statestikk igjen heller, for det var sinnsykt slitsomt og avhengighetsskapende.

Ellers, så kunne jeg se tilbake på 2009 og huske et stortingsvalg, et amerikansk presidentbesøk, en julefeiring i Asker, og en nyttårsaften på Majorstuen. Det var her jeg møtte Wulffern for første gang. Hun stod å puttet håret sitt i en veske, mens jeg spurte om hun ville spoone. Jeg hadde det ikke spesielt morsomt 1. januar 2010.

I februar 2010, så sluttet jeg hos Fotoknudsen for å finne meg ett liv, og jeg har reist til mange steder i jakten etter på dette.

Klækken, Skedsmo, Sverige, Bærum, Asker, Lillehammer, Porsgrunn, Langesund, Brevik, Ellingsrud, Tenerife, Lillestrøm og Nesodden. På Nesodden har jeg besøkt Sofsen en rekke ganger. Vi har akkurat de samme diagnosene, og ble bestevenner fra første gangen vi møttes.

Jeg har ikke funnet et liv enda, men jeg har søkt skole, og kommet inn. Norges Kreative Fagskole i Oslo. Mens jeg ikke har hatt jobb, så har jeg meldt meg inn i NAV, og brukt masse tid på å byvandre rundt i Oslo. Jeg har hengt en del hos Ove og SiriBirkelunden, sjekka ut Opera-taket, pusset tenner og dratt på Roskilde-festivalen. Jeg skulle ønske jeg kunne være på Roskilde hele året…

Kong Halvor Camp 2010<3

sluttet jeg og blogge…

… Men så startet jeg igjen etter to dager…

Jeg har gitt Lars Tangen et trikkesete, og passetkatta til Wulffern. Etter at jeg hadde passet på Bella, så fiksa Wulffern meg en helt egen katt! Rambo er egentlig en løve, og passer på leiligheten min med gunner.

I dag er det ett år siden jeg begynte å blog… Oppdatere hjemmesiden min dritofte. I løpet av den tiden, så har jeg brukt ufattelig mange timer på dataen, og ufattelig lite tid på å gjøre smarte ting som for eksempel å tjene penger. Jeg har lastet opp 2586 bilder, skrevet 302 innlegg, fått 4353 kommentarer, og 261 følgere på bloglovin`. Også har jeg fått mange nye venner, da! Blant dem er Linnèa, Sofs, Wulffern, Simen og Kamilla som egentlig hater bloggere<3. Jeg føler fortsatt at livet mitt er helt latterlig meningsløst, men kanskje skolen vil gi meg et annet syn på ting. Time will show.

Mimre-time:

Jeg skjønner ikke hvorfor dere gidder å henge her, men dere er ålreite og svært inspirerende. Ta det til dere nå, for i morgen har jeg tenkt til å bli sur og kjip igjen. Dessuten, så har jeg et ønske til dere andre som oppdaterer hjemmesider dritofte. Lag en beskrivelse av MIN blogg/hjemmeside på DIN egen blogg/hjemmeside. De kuleste og mest kreative innleggene skal få et- eller annet dødsfett i posten. Også linker jeg til alle innleggene her. Utover det, så kan vi andre mimre og kose oss i kommentarfeltet. Om noen har ønsker, tips, frierier eller andre ting på hjertet, så kom gjerne med det nå. Som sagt. Glad i dag, sur i morgen. Okay?

YEAH!

47 kommentarer

Siste innlegg